Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del XXXIX

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del XXXIX

by Nicolai Klingenberg

Efterårets første morgenfrost blev en realitet, vognen skulle ises af, men ugen bød også på skyfri himmel, sublimt smørrebrød, afhentning af jakkesæt og en brunch. Plus en del andet. For eksempel fik jeg lov at sidde på passagerrattet og nyde køkørsel i godt selskab.

Helsingørmotorvejen i tæt trafik - normalt ikke noget, jeg døjer med, at da jeg lægger møder og lignende uden for disse galskabstimer.

Rungsted Havn er andet end tøjbutikker og yachts – for eksempel var der gratis live koncert med fornemme uniformer.

Der blev truttet for alle pengene.

Vi var dog taget til “havnen” for at teste en brunch – og den gik rent ind. Nokken er stedet – og tidligere ejere har ikke formået at drive stedet til overlevelse, men det fungerede med de nye, og da vi var der. Mere info følger.

Der blev spist brunch i Rungsted - thumbs up og flere bedre følger.

Tivoli har pt. lukket, men der er vist noget haloween halløj under vejs – dørenen blev dog åbnet for et mindre selskab, og et par flasker blev også åbnet. Omdrejningspunktet? Champagne fra Ruinart og en ikke vanlig duftøvelse.

Ruinart bød på kammuslinger på Nimb Terrasse. Og Champagne i øvrigt.

Jeg sagde, at det var en sød tanke, men at en konkret historie nok ikke ville være oplagt. Alligevel blev der sendt chokolade og info om bedre vilkår for kakaobønner (og bønder).

PR-bureauerne var på banen igen.

Det er sjældent, jeg tager til sager, der udelukkende involverer “mode” eller kollektionsnyheder, men når nu det var 9PR-tøserne, der både bød på feelgood og kaffe, så passede det nu fint.

Der blev rodet og luret på en kommende sommerkollektion fra Cottonfield - og det tegner nu meget godt for den gamle danske. Du får mere at se senere. Foto fra www.9pr.dk

Fluks efter Cottonfield-præsentation skulle en verdensnyhed præsenteres – det handlede dog hverken om ure eller biler, men om Jule Aquavit fra Linie Aquavit.

Restaurant Schønnemann dannede rammen om årets første julede indslag: Præsentationen af Linie Jule Aquavit anno 2011.

Det blev dog også til talrige gode oplevelser i hjemmet – blandt andet med venlig hilsen fra pressemødet på Nimb Terrasse…

En hilsen fra Ruinart blev hjembragt, åbnet og nydt.

Og et par dage efter blev en let forret boppet op til det endnu bedre med lidt “flydende trøffel”.

Trøffelolien blev pjasket på en omgang carpaccio og ristet rugbrød. Glimrende og meget nem forret.

Det var ordene og ugen. Næste uge? Den byder på alt fra Berlin til Fyn, trykstart, bog-løjer og lignende. Hvad med dig?

You may also like

7 comments

Kasper Bergholt 16. oktober 2011 - 14:38

Den ser ikke helt tosset ud, den uge. Men igen, de glas dér, de glas dér!

Reply
Anonym 16. oktober 2011 - 15:16

Altså hvile nogle af dem, Bergholt? Dem til aquavit eller Champagne? Og hvad er der med dem? Altså dem du hentyder til? 🙂

Reply
Champagnenørden 17. oktober 2011 - 02:16

Personligt er min favorit altså Juhlins glas. dyre, ja, men meget flotte og har endnu ikke fundet glas der er bedre til at vise aromaerne (Kun champagneglasset er godt, de andre skal du holde dig langt væk fra).

http://www.leisnerwine.dk/main.aspx?guest=yes

Det er så synd ellers, især når du har de store i glasset, eller nogle som lige skal stå et øjeblik hvis de bliver drukket for unge. (Prestigecuvéer som er nydegorgerede).

Mvh. Champagnenørden

Reply
Kasper Bergholt 16. oktober 2011 - 19:11

Champagneglassene. Du må ha’ fat i nogle Riedel eller Spiegelau. Det andet er næsten synd.

Alt godt,

Deres Glassnob

Reply
Anonym 16. oktober 2011 - 19:45

Så er jeg med. 🙂 Jeg skal nok gøre mit. Snart.

Deres Glaspuster in spe

Reply
Anonym 16. oktober 2011 - 19:45

Så er jeg med. 🙂 Jeg skal nok gøre mit. Snart.

Deres Glaspuster in spe

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk