Home Tryksager Opdatering på bogreceptionen

Opdatering på bogreceptionen

written by Nicolai Klingenberg 13. oktober 2011
Pin It

Vi nærmer os dagen, hvor min famøse bog rammer de udvalgte forhandlere – den første komsammen er på plads, stedet er Axel i København, og datoen er torsdag den 3. november. Tidspunktet er fra klokken 18 til 20 – og hvis du er internetforskrækket, er der godt nyt, for fra i morgen – fredag – er det nemlig muligt at købe din billet til arrangementet hos Axel i København. Billetten udløser dig eget eksemplar af bogen, rabat på dit eget jakkesæt, Cognac-drinks og gode gutter, du kan netværke med. Den forklaring får du også i videoform.

Endnu en teaser - og her er det omslaget, der er så tæt på tryk, som det kan komme. Læs med, og få dugfrisk info om receptionen.

Indrømmet – jeg havde været til en lancering af et alkoholisk produkt, som gjorde, at jeg måtte skyde nedenstående video om gentagne gange, og det blev ikke bedre end nedenstående. Til gengæld var den første teaser for arrangementet noget nær My-Pleasures mest delte indlæg, så en ekstra reminder kan næppe skade.

Jeg håber, du vil kigge forbi til arrangementet, og jeg opfordrer dig til, at tage dit yndlingsur på armen, da der nemt kunne være basis for at tage fotos til endnu en bog.

De nødvendige fakta får du lige en ekstra gang:

Hvor:
Hos Axel på Gammel Mønt 1 i København
Hvornår:
Den 3. november klokken 18 til 20
Hvad:
Bogudgivelse, Braadstad tonic samt 10 % rabat på dit eget personligt sammensatte jakkesæt. Og naturligvis en god samling mænd, der holder af det gode liv.

Fri for post-it.

Kan du ikke nå forbi forretningen? No problem. Det er nemlig stadig muligt at erhverve sig billetten online, og det gør du på linket her. Gider du dele indlægget, sender jeg dig thumbs-up ad libitium. Jeg glæder mig til at se dig!

Pin It

You may also like