Home EkviperingGrej & grooming Ting, jeg er faldet over – del II

Ting, jeg er faldet over – del II

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Nettet er en tidsrøver, en måde at drive forretning på, et samlingssted – og en uudtømmelig inspirationskilde. I dag handler det om ti ting, jeg er faldet over – og du skal være velkommen til at smide dine bud på lækkerier sidst i indlægget.

Elegant fodtøj.

Et par elegante herresko som herover, kunne nemt finde plads i samlingen – fundet i en gruppe på Facebook, som jeg ikke husker, hvordan jeg havnede i. Du finder gruppen her.

Jeg har aldrig været i Rusland, men en tur til Moskva kunne være interessant. Blandt andet for at se en udstilling med 500 års udvikling af ure – i udstillingen finder man blandt andet denne  Minute-repeater anno 1957 fra Vacheron Constantin. Forvent rødguld, månefase og minute repeater.

Vintage Patrimoine Vacheron Constantin. Med fine komplikationer.

Og når man nu er i Moskva, ser det her hotel Ritz Carlton ikke tosset ud. Ej heller deres spa-afdeling.

From Russia with spa. Foto: www.ritzcarlton.com

Konceptbiler er og bliver interessante – tag nu for eksempel denne Jaguar C-X16 med 3,0 liters V6 motor. Og elektrisk hjælpe motor. 4,4 sekunder fra 0 til 100 gør det fint for mig.

Koncept - af den hidsige slags. Foto: www.interactivejaguar.com

Herligt og rødt interiør i øvrigt.

Rødt lir. Foto: www.interactivejaguar.com

Et par limiterede Merrell boots – lavet I 30 eksemplarer I anledning af 30-års jubilæet for Wilderness modellen – du kan få dem på Colettes hjemmeside her.

Blue boots - spottet i Colette. På nettet dog. Foto: www.colette.fr

Champagne til hverdag – og fest. Faktisk når som helst. Jeg har lidt sager i skabet, men jeg tænker ofte tilbage på Ayala 2002. Den sad på sin vis lige i skabet – men er ikke havnet i mit skab. Endnu.

Been there, done that - og jeg gør det gerne igen.

Cartiers Love armbånd blev designet engang i 1970’erne og er et ”moderne” kyskhedsbælte om man vil – kan kun åbnes med skruetrækker, men fås også i en åben version. Se hele “repertoiret” på Cartiers hjemmeside.

Præsenteret i 1970'erne - Cartiers LOVE bracelet. Foto: Cartier.com

Jeg er svært tilfreds med min tegnedreng, men skulle det være noget andet, så synes jeg godt om denne sag – synes den hørmer af kvalitet. Selv på billedet. Og find den på hjemmesiden her.

Minimalistisk læderfutteral til pengesager og kreditkort. Foto: www.archivalclothing.com

Giovanetti er italiensk møbeldesign – jeg faldt over denne her. Den kunne stå godt til en gråvejrsdag.

Orange laban - vil stå godt til brun laban. Foto: www.giovannetticollezioni.it

En hands on oplevelse med den nye Sony Tablet S – hjemmet har en iPad, så jeg prøver gerne noget andet. Sagen er landet hos de danske forhandlere – og fås med 3G forbindelse fra næste måned, har jeg læst.

Sonys bud på en tablet.

Andrew Moore kan et eller andet malerisk med sine fotos – se for eksempel denne sag her. Atmosfærefyldt fotokunst, der fungerer, og som fås hos MOLA.

Det er et foto. Og det er kunst. Foto: www.molaart.dk

Svaler – det er dog en helt anden historie, som ikke behøver uddybes nu og her.
Er du faldet over noget, der bare skal deles? Smid et foto eller link i kommentarfeltet eller på nk@my-pleasure.dk – i øvrigt hører jeg gerne, hvad du er mest begejstret for at dagens fund.

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.