Home Grej & grooming Cashmere konkurrence – fordi vi er lune på dig

Cashmere konkurrence – fordi vi er lune på dig

written by Nicolai Klingenberg 19. november 2011
Pin It

Du har sikkert bemærket, at temperaturen er faldet til det mindre komfortable. Jeg kan desværre ikke ændret på dette faktum, men til gengæld kan jeg give dig muligheden for at holde dig varm. Det handler om cashmere. Og om en konkurrence, hvor du kan vinde et lækkert tørklæde.

Halvkunstnerisk foto af et lækkert tørklæde - du kan vinde sådan en lun sag i dagens indlæg.

Der er sagt og skrevet meget om cashmere og betegnelsen er blevet brugt flittigt – men der er forskel på den sjældne uld. Tørklædet, som du kan vinde, er fra firmaet Life-is.dk, og deres varer er udelukkende fremstillet af Superior Cashmere, som skulle være den bedste kvalitet. Den sikrer blandt andet, at ulden ikke fnulrer. Og så får du ikke mere salgstale for den lune 25-øre.

Der er længde nok til flere omgange om halsen - og måske det ikke lige bør bindes på denne vis, men således er det ud.

Du kan vinde et lækkert tørklæde – det har i øvrigt en værdi af 895 kroner – og du kan vælge mellem otte forskellige farver. Uanset om du er M eller K, kan du anvende tørklædet – og jeg garanterer at det ikke kradser, men til gengæld luner.

Man kan vel sige, at du kan vinde en lille en til halsen. En eksklusiv en endda.

Vil du være med i konkurrence? Godt. Det skal være nemt, så jeg vil blot bede dig om at finde din foretrukne “kludemodel” på Life-is.dk. Hjemmesiden byder i øvrigt også på andre cashmere lækkerier, hvis nu du har fået smag for sagerne. Smid en kommentar i kommentarfeltet, hvor du nævner den farve, du gerne ser dig med om halsen. Jeg lader kvinden bag firmaet trække en vinder den 3. december.

God vind!

 

 

Pin It

You may also like