Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del XLII

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del XLII

written by Nicolai Klingenberg 6. november 2011
Pin It

Dagens indlæg bliver særdeles kort – en fødselar i husstanden fyldte år i går, men fortjener stadig opmærksomhed, så jeg skulle mene, at jeg er undskyldt. Til gengæld kan du se frem til en eller måske to gode nyheder i næste uge, som jeg glæder mig til at præsentere.

Der går stille for sig, når vi fejrer hinanden, men det var altså ikke rundt i år. Pjat - fotoet her er slet ikke fra en fødselsdag, men fra en middag i England. Jeg forsøger at føre en dialog med to på samme tid, hvilket fotoet viser ganske fint. Men nok om undertegnede.

I anledningen af dagen deler jeg et fødselsdagsnummer af tysk karakter. Nummeret har jeg linket til ofte, når en ven på Facebook fylder år – men aldrig i denne version. Der er tale om en heftig flirten artist og publikum imellem, og nummeret er fra et årti, hvor man ikke var bange for store flipper, et bredt revers, heftige farver eller store klude til halsen. Ej heller smarte mikrofoner i øvrigt.
Bemærk i øvrigt et sjældent set “moove” ved tiden 1:50.

Musse – denne her går ud til dig.


Skulle du have et minut eller to til overs, hører jeg gerne om din weekends højdepunkter. Jeg kvitterer som sagt med gode nyheder i næste uge.

Pin It

You may also like