Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del XLII

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del XLII

by Nicolai Klingenberg

Dagens indlæg bliver særdeles kort – en fødselar i husstanden fyldte år i går, men fortjener stadig opmærksomhed, så jeg skulle mene, at jeg er undskyldt. Til gengæld kan du se frem til en eller måske to gode nyheder i næste uge, som jeg glæder mig til at præsentere.

Der går stille for sig, når vi fejrer hinanden, men det var altså ikke rundt i år. Pjat - fotoet her er slet ikke fra en fødselsdag, men fra en middag i England. Jeg forsøger at føre en dialog med to på samme tid, hvilket fotoet viser ganske fint. Men nok om undertegnede.

I anledningen af dagen deler jeg et fødselsdagsnummer af tysk karakter. Nummeret har jeg linket til ofte, når en ven på Facebook fylder år – men aldrig i denne version. Der er tale om en heftig flirten artist og publikum imellem, og nummeret er fra et årti, hvor man ikke var bange for store flipper, et bredt revers, heftige farver eller store klude til halsen. Ej heller smarte mikrofoner i øvrigt.
Bemærk i øvrigt et sjældent set “moove” ved tiden 1:50.

Musse – denne her går ud til dig.


Skulle du have et minut eller to til overs, hører jeg gerne om din weekends højdepunkter. Jeg kvitterer som sagt med gode nyheder i næste uge.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk