Home Pindemadder Hvad ellers? Måske en middag på restsaurant Jacobsen i reservatet

Hvad ellers? Måske en middag på restsaurant Jacobsen i reservatet

written by Nicolai Klingenberg 29. november 2011
Pin It

Jeg kan lige så godt sige det, som det er – et fordelssite har kontaktet mig. Igen. Det er helt ok – og jeg kan godt lide at hjælpe og sprede gode budskaber, når der ligget noget godt bagved. Jeg har dog hørt om flere forskellige restauranters syn på de famøse tilbud – nogle er til dem. Andre er ikke. I dette tilfælde er der dog noget konkret på tapetet, og der venter et godt tilbud, som jeg gerne vil dele. Og dagens tilbud kan desuden gives som gave.

Det er på Strandvejen, det udspiller sig...

Om der kommer et længerevarende samarbejde i stand med Whatelse.dk, ved jeg ikke endnu, men som selvstændig synes jeg,  at man både skal hjælpe andre, afprøve muligheder og så fremdeles. Whatelse lover desuden, at der udelukkende vil være eksklusive tilbud på “menuen”, hvilket jeg håber, de vil overholde – og altså ikke noget med en softice til en ti’er, akrylnegle og så fremdeles. Og det aktuelle tilbud ser nu heller ikke tosset ud.

Det handler om restaurant Jacobsen i “reservatet”, som ligger i Klampenborg – og det var i øvrigt Arne Jacobsen, der tegnede den “hvide by” i 1930’erne. Nå – med udsigt til bølgebrus og Øresund kan du sætte dig til bords og nyde fire retter, som består af:

Snacks & Cremant Bailly-Lapierre, Crémant de Bourgogne Blanc de Noirs
Paneret rødtunge
med fennikel, dild samt sauce med rapsolie og eddike fra Lilleø
“Knyst kål”
, der beskrives som en variation af kål med hjemmelavet nordisk inspireret pølse
Dansk landand
med selleri i tyttebær, kartofler og sauce med blandt andet morkler
“Æbleskiver”
på yoghurt, karamel og skovmærke

Snapshot fra Whatelse.dk - men godt ser det ud.

Tilbudet skal være “spist” inden udgangen af marts, koster 435 kroner og gælder for to personer. Du kan læse mere om hvordan og hvorledes på Whatelse.dk lige her.

 

Pin It

You may also like

 • Anders Damm

  Jeg har personligt kigget på dette tilbud, men kender ikke restauranten – er der nogen der har erfaringer?

 • Mads Johansen

  Jeg har spist der en del gange efterhånden. Det er absolut et lækkert sted. Jeg synes charmen ligger i deres frokoster med udsigt udover vandet osv. Men nu er det jo aftenkortet det gælder. Køkkenet er stilrent og blev i sin tid skabt af Nicolai Tram (tidligere souchet på dragsholm slot) og hans stil og tanker har man holdt fast i. Stedet rider momentvis med på den nynordiske bølge. Jeg har aldrig været utilfreds, det er håndværk hele vejen igennem….

  Eneste svaghed er vinkortet. Det indeholder nogle enkelte glansnumre, men er lidt spøjst sammensat. Vælg en sen bookning, så i ikke ryger ind i teaterrykket (bellevue teatret er nabo)

 • Anonym

  Jeg takker, Mads. 🙂

 • Anders Damm

  Jeg takker også! 🙂

 • Sjønne

  Er ikke lige med… de skriver det er halv pris. Kortet siger normalpris 360kr for 4 retter… så det burde da ikke koste mere end de 360kr. det er måske et par glas Cremant der hiver prisen op på de 435. Stadig billigt dog.

 • Sjønne

  Normalpris for 4 retter for to personer er 2 x 360kr = 720, delt med to… det giver da vist 360kr.
  Værdien på whatelse er angivet til at være 870kr…

  Det er dog stadig et godt tilbud.

 • Nu har jeg oprettet mig som medlem på siden, så bliver det spændende at se hvilke tilbud der ellers dukker op 🙂

 • Anonym

  Jamen det er jo for to personer – giver det bedre mening nu?

 • Anonym

  Ah – der er en pointe. Jeg ved ikke, hvad de vanligvis tager for et glas Cremant, men det måske der – som du siger – prisen skal findes. Tak for info, Sjønne.

 • Mads Johansen

  Et lille kig på vinkortet… 75 kroner for et glas mousserende 😉

 • Anonym

  Bingo. Der var svaret. Tak, MJ.