Home EkviperingGrej & grooming Julegaver til mænd

Julegaver til mænd

by Nicolai Klingenberg

Er du mand, så har du hermed et indlæg, du kan sende i retning af din bedre halvdel, familie og lignende. Det handler nemlig om julegaver, og jeg kender flere, der ikke aner, hvad de skal svare, når de bliver spurgt: “Hvad ønsker du dig til jul?”. Dagens skrivelse skulle gerne give dig et par bud på, hvad du kunne tænke dig at se under juletræet – om under en måned.

Så mangler vi blot noget til at putte under træet - dagens indlæg byder på flere gode idéer.

Holder du af små lækre lædervarer i samspil med for eksempel canvas? Så tjek de århusianske gutter fra S.T Valentin ud. De har blandet andet denne lækre pung i deres online biks, som du finder her.

Lige til at... putte i lommen. Og hive op igen, når der skal bladres af.

Er du glad for din iPhone af nyere dato, og vil du gerne have et lettere nørdet cover, så finder du det på linket her.

Uden funktion, men med relationer til gamle dage.

Strings er tilbage for fuld udblæsning med skulls i ægte auris – altså guld. Debatten om mænd og smykker har været oppe at vende for mange gange til, at jeg har styr på antallet, men jeg kunne nu godt tænke mig et armbånd med en enkelt skull og på blå faldskærmsline. Virkelig godt faktisk. Du kan få flere oplysninger og få kontakt på Strings hjemmeside.

Guld på snor fra Strings.

Jeg døjer med minus på begge øjne, og jeg bruger kontaktlinser til dagligt. Til gengæld kunne jeg godt tænke mig et par nye briller – og gerne fra Tom Ford. Du finder blandt Tom Ford hos Thiele.

Brille fra Thiele - og af mærket Tom Ford.

Kraftige, italienske, sorte læderstøvler? Muligvis en anelse kostelige, men til gengæld overdrevet lækre. Find dem online lige her.

Silvano Sasetti i knaldsort læder.

Er du glad for dine fire hjul, så kunne du måske ønske dig en omgang bilvask af den finere slags – på din hjemmematrikel. Var det noget? Så kan du bestille en omgang ren bil på Bilvask.nu

Det skulle også være muligt at få vasket andet end italienske vogne - men godt ser det nu ud.

Kan du lige noget, der dufter godt? Så kan jeg personligt sige god for den limiterede Molecule 01. Forklaringen om produktet er en anelse kompliceret, men kort fortalt indeholder den efter sigende kun et duftstof: “Iso E Super”. Duften kan bruges sammen med din foretrukne duft eller for sig selv. Oplev den hos Storm via hjemmesiden her.

Således ser den ud. Men du må selv snuse til den.

De strikkede slips er og bliver en personlig favorit, og jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste, der bryder sig godt om de elegante slips. Jeg har fundet dette slips på Zaras hjemmeside.

Strikket lækkeri - lige til at binde om halsen.

Lykken var stor da jeg som fem-årig modtog mine første rulleskøjter. Og endnu større da jeg modtog et par mere syv-otte år efter. Og fire år senere. Jeg husker stadig biksen Mills, hvor jeg også faldt i staver over talrige skateboards. Et par old school side-by-side rulleskøjter kunne jeg nemt blive glad for. Du finder dem online hos blandt andet Miils og på Nordic Sport.

Retroudstyr til fødderne.

Et par lækre boots? Fra England? Det kan du lige tro, du kan ønske dig – de byder blandt andet på vokset canvas og skotsk læder. Du finder dem på Grensons hjemmeside her.

Boots a la Grenson.

Er du glad for ure og farven grøn, så er jeg sikker på, at Omegas Seamaster Aqua Terra ”Golf”, nemt kunne være noget for dig. Forvent en diameter på 41,5 millimeter, kasse og længe i stål, timemarkeringer i 18 karat hvidguld og kaliber 8500 in-houseværk. Uret tåler 150 meter vand, så skulle du slå i søen fra tee-stedet, kan du roligt springe i efter golfbolden. Yderligere info finder du på Omegas hjemmeside.

Grøn lykke fra Omega.

Omend jeg ikke har verdens pæneste håndskrift, så holder jeg af notere idéer, noter og “Husk nu lige at…” i diverse notesbøger. Personligt glæder jeg mig til at tage hul på denne læderindbundne frækkert fra Scotch & Soda. Den er i øvrigt uden linjer. Du kan få oplyst nærmeste forhandler her.

Herlig og velduftende lædersag fra Scotch & Soda.

Et sæt støvler mere? Så gerne. Og så er de endda danske. Mærket hedder The Last Conspiracy, og alle sko er “goodyear welted”, hvilket kort fortalt betyder, at produktionen skulle være af særdeles høj kvalitet. Du finder flere sko på The Last Conspiracys hjemmeside her.

Dansk fodtøj med navnet The Last Conspiracy.

Smid en dandysløjfe om halsen – her er det af mærket John Henric, og du skal (selvfølgelig) selv binde den. Den kan handles online lige her.

Sløjfen over i'et så at sige.

Et TV med 3D og indbygget Blu-ray afspiller? Det findes. Endda fra Bang & Olufsen. Der er dømt genkendeligt design for alle pengene. Find flere oplysninger om BeoVision 7-40 her.

Straight out of Struer - BeoVision 7-40...

Læsestof om ure? Det kan nemt lade sig gøre – jeg ser selv frem til at læse Kristian Haagens seneste bog, som du blandt andet kan købe på hjemmesiden her.

Talrige sider om de herlige ure.

En undertrøje og et par underbenklæder fra svenske The White Briefs fås nu også i Danmark. Produktionen er garanteret fri for skadelige kemikalier, og fås blandt andet via hjemmesiden her.

Heja Sverige - nu med undertøj.

Sweatshirts udmærker sig i min verden bedste til hjemmebrug eller aldeles uformelle lejligheder og til sådanne situationer, må jeg tilstå, at de unge Les Deux drenge har gjort det godt med deres seneste “sweat”, som går under navnet Andrew. Find den på Les Deuxs hjemmeside.

Husk bukser.

Jeg har været på rigtig mange og gode ferier, men jeg føler som oftest, det er lidt malplaceret, at rejse med en laptoptaske eller et smart sleeve, når turen for eksempel går til eksotiske steder. Derudover kan der også være stunder, hvor man skal være lidt mere praktisk anlagt, og her vil en rygsæk gøre det godt. Da jeg så nedenstående “tornyster”, var jeg for første gang solgt. Du får yderligere oplysning hos den danske agent her.

Bag tasken - altså ikke i virkeligheden - gemmer dig sig en historie, som jeg vil dele en anden dag...

Solen kan hænge lavt på den danske himmel for tiden, men det skal ikke være nogen undskyldning for ej at bære en elegant solbrille. Her er det en kostelige sag fra Giorgio Armani i 22 karat guld, som loves at være Champagnefarvet. Desuden deluxe materiale i form af vandbøffelhorn, en pudseklud i dådyrskind og etui i nappalæder. Yderligere information hos Profil Optik eller direkte hos forhandleren her.

Guldbrille a la Giorgio Armani.

Slutteligt er der min egen bog “100 spottede ure – og tanker om tiden”. Den fås for 200 kroner inklusiv porto. Du skal bare sende mig en mail på nk@my-pleasure.dk

"100 spottede ure - og tanker om tiden" fås ved henvendelse på nk@my-pleasure.dk

Del gerne indlægget med ligesindede, som kunne have svært ved at hitte på, når det kommer til julegaveønsker.

 

You may also like

15 comments

Anders Damm 29. november 2011 - 08:52

Tak for tips!

Rulleskøjterne havde jeg sgu ikke set komme fra din side – men minder det vækker det!

Reply
Anonym 29. november 2011 - 17:26

Velbekomme! 🙂 Og jo – jeg var helt crazy med “rullere” – og ganske dygtig endda.

Reply
Steffen 29. november 2011 - 13:14

Jeg kan hilse og sige, at Michael der har bilvask.nu, er super skarp til det han laver og til dem der vil lære hvordan man gør, kan man også købe et kursus.

Hold da op Nicolai der er et par forslag jeg ikke lige havde set komme, den med rulleskøjterne havde jeg ikke lige set komme, det samme med mobilcoveret.

Reply
Anonym 29. november 2011 - 17:29

Tak for thumbs up på bilvasken. 🙂

Nogle af de ting, der stikker lidt ud, skal ses som “skøre” eller anderledes bud. Og der er ingen tvang til at notere alle ønsker på egen liste. 🙂

Reply
Johannes 29. november 2011 - 13:36

Gode ideer kan man altid bruge, Nicolai. Jeg er personligt helt vild med de boots fra England. Virkelig godt spottet.Jeg må bestille et par.

Derudover går de godt til den trøje fra Les Deux som jeg købte sidste uge. Billedet giver dog ikke den sweat alt det credit som den burde, da man ikke kan se detaljer som læderpatch etc.

Tak for de gode ideer og din altid dragende blog.

Reply
Anonym 29. november 2011 - 17:30

Tak Johannes – det var venlige ord. 🙂 Og held og lykke med både boots og sweat.

Reply
Thomas T 29. november 2011 - 16:54

Kan du ikke lave flere gave-guides. F.eks. nogle fede sager til under 500 kr. – hvis det kan lade sig gøre? Eller måske 1000 kr? Bare fem idéer (skal gi’ dem videre til min søster, der er på SU) 🙂

Reply
Anonym 29. november 2011 - 17:32

Jeg skal se på det, men tak Thomas. 🙂

Reply
Kenneth Koustrup 29. november 2011 - 17:22

Hvor kan man købe de Giorgio Armani solbriller, Profil optik kender ikke noget til dem 🙁

Reply
Anonym 29. november 2011 - 17:32

Det lyder meget mærkeligt, da jeg har modtaget en pressemeddelelse fra dem omkring brillerne. Jeg har bedt om yderligere info og vender tilbage. Men tak for feedback.

Reply
Pk 30. november 2011 - 10:42

Hej Kenneth,
Beklager den oplevelse du har fået hos Profil Optik!
Naturligvis vil vi gøre, alt for at skaffe dig denne vidunderlige Giorgio Armai solbrille.
Vil du være sød, at give mig et kald på tlf.: 36 88 86 72

Reply
Kenneth Koustrup 29. november 2011 - 17:22

Hvor kan man købe de Giorgio Armani solbriller, Profil optik kender ikke noget til dem 🙁

Reply
Kenneth Koustrup 29. november 2011 - 17:28

Jeg kan simpelthen ikke finde de GA solbriller nogen steder, og profil optik kan ikke hjælpe 🙁

Reply
Steffen 29. november 2011 - 18:06

Det kan skyldes at de koster snuden på F22 og de derfor ikke lagerfører dem.

Giarre.com skal have 6500kr for dem og de plejer, at være ca. 50% under vejl. udsalg i dk.

Reply
Emma jensen 4. december 2011 - 18:20

Da jeg snart skal ud og købe julegave til kæresten, og ikke aner hvad jeg skal give ham, ville jeg lige hører, om hvad du tror en 14-15 årig dreng ville elske at få i gave fra kæresten?

Knuser Emma
emmajensens.blogspot.com

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk