Home Kort - men godt Årets julekort – fra mig til dig

Årets julekort – fra mig til dig

by Nicolai Klingenberg

Selvom der endnu ikke er tale om en tradition, så har jeg længe spekuleret over, hvorledes årets julekort skal se ud. Det var nemlig “et must” fra min side at kreere en hilsen til verdens velnok bedste læsere, som har stor betydning for dette herremedies eksistens. Og lad os lægge lidt formelt ud…

Julen er en højtid, og det kan blive formelt - til at begynde med.

I og med fyret fungerer fortrinligt og efter hensigten, kan det godt gå hen og blive lidt varmt indenfor. Og i dagens anledning har jeg gjort alle billederne større – tryk for bare for “XL view”.

Et helt naturligt setup og med gode venner, Prinsgemalens Cognac, gaver, levende lys, bare stænger og fræk lekture...

Når det er lunt, kan det også blive lummert.

Peters Jul var ikke lige at støve op...

Der skal være noget godt i glasset, når det er højtid….

Vi har kigget til den famøse blanding mange gange i løbet af året...

Slutteligt vil jeg gerne ønske dig og dine allernærmeste en fantastisk og lykkebringende jul. Det er jeg sikker på, du fortjener.

 

You may also like

12 comments

Simon Tørring 23. december 2011 - 23:57

Jeg tror minsandten, vi matcher sokker.. ej hvor pudsigt. Glædelig jul i reservatet, NK 🙂
PS – fed papmachehjort

Reply
Anonym 24. december 2011 - 09:53

Jamen sokkerne må man aldrig gå ned på. Og tak i lige måde, ST. Nyd det.
PS: Hjorten stikker en high five mod vest.

Reply
Alexander S. V. Gryholm 24. december 2011 - 12:50

Glædelig jul, Hr. Klingenberg. 🙂

Reply
Dennis G 24. december 2011 - 09:17

Haha, lad dette blive en tradition. Og glædelig jul 🙂

Reply
Anonym 24. december 2011 - 09:51

Jeg skal gøre mit bedste, og tak i lige måde, Dennis. 🙂

Reply
Viggo G. Bremmer 24. december 2011 - 10:38

Var der ikke mere af den gode cognac?
Glædelig Jul & Godt Nytår

Reply
Anonym 24. december 2011 - 10:40

Jeg har en slat tilbage, Viggo. Og jeg deler gerne med dig – jeg ved, du vil sætte pris på det. 🙂 Tjek evt. herreeventen den 12. januar – så tager jeg gerne min Prinse-Cognac med!

Reply
Lars 24. december 2011 - 11:17

Glædelig Jul Mr. blogger nr 1, 1000 tak for super mange interessante artikler, ser frem med til et nyt år med forhåbelig mange timers spændende læsning. Fremragende julebilled, kræver dog sin mand at ser dig i øjene, sådan som du sidder der ved bordet og gør dig til.
Hils fruen og giv hende et juleklem fra vinmanden

Reply
Anonym 24. december 2011 - 11:47

Tak for det, Lars. Jeg lover mange indlæg og underholdning hele 2012. Lad os se, om vi kan lave den nok så omtalte event i 2012. Læserne er klar.

Reply
Winnie 24. december 2011 - 16:35

I love it! Jeg ønsker dig og Musse en rigtig dejlig aften! <3

Reply
Falkentoft 26. december 2011 - 16:58

Hoho. Morsomt. Jeg læste lige i avisen, at du havde fragtet juletræ hjem i Cabriolet. Min fætter og jeg gjorde præcis det samme da vi havde erhvervet min dejlige Normannsgran på 3,5 meter. Af med hatten på Audien – op mellem forsæderne med stammen og så ellers hele vejen ned gennem bilen. Det gik perfekt – men har nu nok været et syn for guder. Glædelig jul.

Reply
Anonym 27. december 2011 - 10:20

Det glæder mig, du blev underholdt, Falkentoft! 🙂 Og ja – det blev fragtet hjem under åben himmel så at sige.

Og glædelig – forsinket – jul til dig også – nu er nytåret jo lige om hjørnet. Må det blive forrygende! 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk