Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del XLV

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del XLV

by Nicolai Klingenberg

Lad mig først beklage, at der har været rod i romertallene. Om vi er nået indlæg nummer 45 eller lidt derover, skal være usagt – men det er søndag. Og endda den anden af sin slags i advent. Af selv samme grund, kan du forvente lidt jul i dagens skrivelse. Men først et skud bag kameraet så at sige.

Der blev filmet.

De gamle gutter kom forbi og satte sig til bords.

Der var julefrokost på tapet. Og glas på bordet.

Jeg fiflede med telefonen og fandt en glemt app – om Instagram kan føre til noget større eller mere, ved jeg ikke, men den er ganske underholdende. Prøv eventuelt selv – og du kan finde undertegnede på navnet Nicolai K eller @mypleasure_dk

Jeg nørklede applikationen Instagram.

Det var noget tid siden, jeg havde set fotomakker Kaufmann, så han kiggede forbi med bagværk, der matchede begges titler. Også selvom vi kun driver enkeltmandsvirksomheder.

Fotografmaestro Kaufmann kom forbi med bagværk fra lagkagehuset. Der er tale om en Direktørsnegl. Herligt navn.

Fine streger blev opdaget på et bord.

Jeg spottet et påbegyndt værk - uden nogen relation til mig.

Det blev søndag.

I dag skal to'eren tændes!

Der blev serveret herligt tilbehør til adventskransen.

En klassiker.

Jeg fik også indtaget en frokost i 2900 – på et sted, hvor jeg sidst fik tatar. Det indlæg gemmer jeg dog lige. Men en kop kaffe skal du ikke snydes for.

Jeg konstaterede, at kopholderen i Peugeot RCZ er ganske udmærket. Også indholdet af kopholderen i øvrigt. Tak for kaffe til Morten og Jonas.

Hvorledes fejrer du i øvrigt 2. søndag i advent?

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk