Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del XLVII

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del XLVII

by Nicolai Klingenberg

Det er blevet den 4. advent, det fjerde lys skal tænd – og det er jul lige om lidt. Ugen? Den har været lige i skabet. Gode møder, god mad – og så er der to konkurrencer på vej. Til dig! Men først et skud af en herlig middag af kinesisk karakter.

Vi spiste ægte kinesisk hos Royal Garden i København. Til rørende priser. Kan anbefales.

Hvis du mener, det er kedeligt med gråt-i-gråt, kan jeg herunder afsløre, at det ikke er helt korrekt.

Vi så den i grå.

Jeg slog vejen forbi Ole – der var pyntet op til jul på overetagen, mens underetagen nu kan lade el-biler op i samarbejde med Better Place. Herligt initiativ – og vanlig fin stemning i “huset”.

Der var pyntet op hos Ole - Jeudan Parkering Gl. Mønt har i øvrigt også plads til de elektriske biler...

Der var pyntet op hos Reeslev – og et nyt “brand” blev spottet. Det får du at se lige straks.

Vi var i Bredgade og se en brandnyhed hos Reeslev. More to come.

Den ene julehilsen…

Tatoverede nødder.

…tog den anden.

Der kom en herlig pressehilsen - nok nærmere til damerne i familien, men stort tak.

Prada og LG har lavet et samarbejde i form af en mobiltelefon. Ganske interessant – prototypen blev set, og jeg blev sat til vægs. Så at sige.

Skudt foran 1105. Du får mere info senere.

Jeg har lånt en anden Peugeot – det kommer der noget underholdende ud af, hvis jeg selv skal sige det…

Jeg lånte en hvid sag til et kommende indlæg - forvent lidt video.

Der var også noget med en konkurrence? Yes. To – og den første i næste uge. Den har noget med Axel at gøre.

Jeg var et smut forbi for at lave en video og en konkurrence til jer. Sørensen fra Axel sender hermed et smil til de kvindelige læsere.

Logen blev samlet på en ikke-tidligere besøgt bæverding.

Det gav et sæt...

Det var ugen og ordene – jeg ønsker dig en fantastisk søndag.

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk