Home Ure Lynkonkurrence – vis dine gaver, og vind en signeret urbog

Lynkonkurrence – vis dine gaver, og vind en signeret urbog

by Nicolai Klingenberg

I går gik det løs – og måske blev det sent. Uanset hvad, var der nok en lille eller flere hilsener til dig i form af en gaver. Indsend et par “skud” af dine bedste gaver, og lad os se, hvad du har fået. E-posten er åben for fotos, og jeg trækker vilkårligt lod blandt de indsendte fotos inden Nytår. Vinderen får et signeret eksemplar af min bog “100 Spottede ure – og tanker om tiden”. Er man fri for en underskrift kan dette også klares.

Farverne kommer først på, når landets læsere sender billeder ind. Og du skal venligst bidrage.

Fik du det, du ønskede dig? Eller fik du bare noget, der var alle tiders? Godt. Du skal være velkommen til at dele din begejstring ved at sende et eller flere fotos af gode gaver, du har modtaget. Og det gælder uanset om du er mand eller kvinde.

Første oplag er så godt som væk - men du kan vinde et eksemplar. Med eller uden signatur.

Send et eller flere gavefotos på nk@my-pleasure.dk – der bliver trukket lod ovenstående bog inden Nytårsaften. Vi skal dog have en del fotos i hus, så du får thumbs-up ad libitum, hvis du orker at dele dette indlæg.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk