Home Ure NN07 og Sjöö Sandström i herlig symbiose

NN07 og Sjöö Sandström i herlig symbiose

by Nicolai Klingenberg

I dag skal det handle om en særlig tidsmaskine. Eller et ur om du vil. Der er talt om et godt bud på en lækker ekvipering til håndleddet, og uret er en alliance mellem NN.07 og Sjöö Sandström, som er et svensk urfirma med schweizisk indmad. Og bare rolig. Det er ikke poppet. Eller udstyret med quartzværk.

Læg mærke til den røde prik - den kender vi også fra NN.07's logo.

Samarbejdet mellem “svensken” og NN.07 fungerer i min verden virkelig godt, og det er der flere grunde til. Først og fremmest ville det være nemt for et firma som NN.07 at få klasket et logo på en urskive med et quartzværk og spytte det ud i tusindvis. Det ville sikkert også være en bedre forretning, men hvorfor pludselig slå sig på ure, når man er god til tøj? I stedet har NN.07 valgt at alliere sig med “nogen”, der i forvejen kan deres kram – og således holder de en høj standard.

Et lille "clash" - No Nationality (NN07) og Sjöö Sandström Sweden. Uret er i øvrigt limiteret til fem eksemplarer.

Ralph Lauren har gjort noget lignende, og den historie får du en anden dag, men for NN.07’s vedkommende, har man valgt at alliere sig med et brand, der udelukkende fokuserer på ure. Resultatet? NN.07 mister ikke fokus, og køberne af det limiterede ur, får et et klokkeværk, der er udviklet af en interessant producent. Sjöö Sandström er et svensk urmærke, som er uafhængigt af de store huse – og det er de selvklart stolte af. Da en del af NN.07’s ejerskreds ligeledes er svensk, er der et fint match mellem samarbejdet.

Voila! Smuk rem - farven er jeg helt klar på.

Og hvad er det så, de har lavet? Jamen det er et stål-ur, som måler 41 mm, det er udstyret med en kalvelæderrem, og en elfenbensfarvet skive, der er prydet af smukke visere i rødguld – med undtalgese af sekundviseren, der er blå. Safirglas? Naturligvis. Og i øvrigt har uret en gang reserve på 42 timer.

Tøj og skæg følger ikke med, men således ser uret ud ur på en vilkårlig model.

Bemærk i øvrigt, at kronen er placeret cirka en time før den vanlige position. Og så skal du da vide, at Sjöö Sandström vandt en Excellent Swedish Design award i 1995 – ni år efter urfirmaet blev en realitet.

Prisen ligger på 16.900 kroner, og du kan handle uret på NN.07’s hjemmeside fra den 12. december. Du kan læse mere om Sjöö Sandström her.

Kender du andre spændende alliancer a la ovenstående, så del dem endelig. Og hvad synes du om uret?

 

You may also like

2 comments

Rasmus Palsgård 8. december 2011 - 08:33

Et lækkert, underspillet ur med lækre detajler – især bifalder jeg viserne af rødguld.
Følger der ligeledes en historie med til rillerne/ringene på kassens overside?

Reply
Anonym 8. december 2011 - 08:47

Enig. 🙂 Jeg skal gerne forhøre mig om rillerne. Tak for feedback.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk