Home Ure NN07 og Sjöö Sandström i herlig symbiose

NN07 og Sjöö Sandström i herlig symbiose

written by Nicolai Klingenberg 8. december 2011
Pin It

I dag skal det handle om en særlig tidsmaskine. Eller et ur om du vil. Der er talt om et godt bud på en lækker ekvipering til håndleddet, og uret er en alliance mellem NN.07 og Sjöö Sandström, som er et svensk urfirma med schweizisk indmad. Og bare rolig. Det er ikke poppet. Eller udstyret med quartzværk.

Læg mærke til den røde prik - den kender vi også fra NN.07's logo.

Samarbejdet mellem “svensken” og NN.07 fungerer i min verden virkelig godt, og det er der flere grunde til. Først og fremmest ville det være nemt for et firma som NN.07 at få klasket et logo på en urskive med et quartzværk og spytte det ud i tusindvis. Det ville sikkert også være en bedre forretning, men hvorfor pludselig slå sig på ure, når man er god til tøj? I stedet har NN.07 valgt at alliere sig med “nogen”, der i forvejen kan deres kram – og således holder de en høj standard.

Et lille "clash" - No Nationality (NN07) og Sjöö Sandström Sweden. Uret er i øvrigt limiteret til fem eksemplarer.

Ralph Lauren har gjort noget lignende, og den historie får du en anden dag, men for NN.07’s vedkommende, har man valgt at alliere sig med et brand, der udelukkende fokuserer på ure. Resultatet? NN.07 mister ikke fokus, og køberne af det limiterede ur, får et et klokkeværk, der er udviklet af en interessant producent. Sjöö Sandström er et svensk urmærke, som er uafhængigt af de store huse – og det er de selvklart stolte af. Da en del af NN.07’s ejerskreds ligeledes er svensk, er der et fint match mellem samarbejdet.

Voila! Smuk rem - farven er jeg helt klar på.

Og hvad er det så, de har lavet? Jamen det er et stål-ur, som måler 41 mm, det er udstyret med en kalvelæderrem, og en elfenbensfarvet skive, der er prydet af smukke visere i rødguld – med undtalgese af sekundviseren, der er blå. Safirglas? Naturligvis. Og i øvrigt har uret en gang reserve på 42 timer.

Tøj og skæg følger ikke med, men således ser uret ud ur på en vilkårlig model.

Bemærk i øvrigt, at kronen er placeret cirka en time før den vanlige position. Og så skal du da vide, at Sjöö Sandström vandt en Excellent Swedish Design award i 1995 – ni år efter urfirmaet blev en realitet.

Prisen ligger på 16.900 kroner, og du kan handle uret på NN.07’s hjemmeside fra den 12. december. Du kan læse mere om Sjöö Sandström her.

Kender du andre spændende alliancer a la ovenstående, så del dem endelig. Og hvad synes du om uret?

 

Pin It

You may also like