Home Rejser Check in på Hotel Guldsmeden i Århus – nu med økobrunch

Check in på Hotel Guldsmeden i Århus – nu med økobrunch

by Nicolai Klingenberg

Jeg har boet på en hel del hoteller gennem tiden, og af og til sker det, at jeg også bor på danske hoteller. For forholdsvis nylig hed byen Århus og hotellet Guldsmeden – her er en intim atmosfære, afslappet stemning og en sund brunch.

Centralt og tophyggeligt: Hotel Guldsmeden i Århus.

Er du til et personligt hotel, hvor betjening er uhøjtidelig og smilende, så er du godt på vej. Der er som sådan ikke tale om luksus på allerhøjeste plan, men til gengæld en god, central beliggenhed og hygge på altanen.

Velkomstskranken med allervenligste personale.

Værelset, jeg tjekkede ind på, var udstyret med en himmelseng og direkte adgang til terrasse med udendørsmøbler – og tændte stearinlys. Om end årstiden ikke var til det, så fik jeg trukket lidt luft på terrassen.

Du milde himmel(seng).

Blitz-frit foto af tilhørende terrasse mod baggården med møblement og levende lys. Fin detalje.

Derudover et stort godt badeværelse med både brus og kar – samt herlige badeprodukter. Vistnok af økologisk oprindelse. Eneste anke var brusearmaturet med to haner, som pludselig slog over i en vældig varm temperatur.

Jeg var der - på Guldsmeden i Århus.

Selvom værelset ikke er det aller største, var badeværelset overraskende stort og med både kar og brus.

Efter reception, middag og et par sjusser hist og her gik turen tilbage til hotellet – her krævede en sen ankomst en kode, hvilket minder mig om et mindre byhotel i en fransk by, som jeg engang besøgte på en studietur. Og ligheden er da også til at få øje på – med undtagelse af turens formål og landet. Men altså – tast de fire cifre, og du er sikkert i seng.

Morgendagen bød på morgenmad af den sunde og økologiske slags. Blåbær, æg, delikat brød, mørk pålægschokolade, velsmagende pålæg, friske aviser og en god kop kaffe er at finde i spiseområdet, som har udsigt til Guldsmedegade. Morgenmaden er af den slags, som du bliver mæt af – og samtidig lidt rustik. Thumbs up!

Godmorgen(mad) af økologisk karakter.

Summa summarum? Anbefalelsesværdigt, smil og venlighed ad libitum, hygge hele vejen fra reception til værelse, en god brunch og  ditto beliggenhed. Yderlige information finder du på Hotel Guldsmedens hjemmeside.

Det går i den grad begge veje.

You may also like

1 comment

Mikemorgan 8. februar 2014 - 06:30

Rigtig fine billede du har delt og det ser ud til at være et godt hotel at bo i. Jeg vil gerne foreslå dig at besøge Helnan hotel, når du besøger Århus. Vi har haft et rigtig fint ophold sidst vi var der for at besøge den gamle by.
http://www.helnan.dk/

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk