Det var en ganske jævn onsdag, og kalenderen foreskrev en frokost i Tuborg Havn. Der har jeg været før – til tatar – men denne gang handler det ikke om råt kød. Du får en frokosterindring, som også involverer observationer af den ene og anden slags – blandt andet en dry martini.
Ved ankomsten klokken 12-sharp, var der ikke mange mennesker i restauranten – men gudskelov (for Club Royal og stemningen generelt) var der rigtig flot besøgt en halv time senere. Jeg håber, at det scenarie er reglen fremfor undtagelsen, for der er hyggeligt i Club Royal – elegante møbler, interessant arkitektur og en herlig udsigt til vand kendetegner stedet.
Da mit besøg på stedet var af forretningsmæssig karakter, blev der valgt ikke-alkoholiske drikke (sådan havde det sikkert ikke været for tyve år siden), men vi holdt hovedet klart og dialogen velsmurt. Menuen blev bragt til bords, og kortet blev gransket. Mens vi kigger – og vælger – ankommer en ældre herre. Han sætter sig to borde fra os, og der går ikke mange minutter, før hans drikkelse ankommer – en dry martini. Det er jo onsdag. Og frokosttid. Mandens alder taget i betragtning var der ganske sikkert heller ingen efterfølgende arbejdsdag, der ventede.
Mit valg falder på en herlig omgang grillet foccacia med rømørejer og torsk – med lidt grønt til. Den ret kan stedet nemt være bekendt – og jeg anbefaler gerne både ret og sted. Og tatar – selvom det er længe siden, jeg fik den.
Vil du vide mere? Så smut forbi Club Royals hjemmeside her.
2 comments
Åh Rømørejer… Det vækker minder om hjemstavnen! 🙂
Minder er gode – og så er det rart, at de kan opdrives uden større besvær. 🙂