Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del XLXI

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del XLXI

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Der går ikke en dag, hvor der ikke kommer en skrivelse på My-Pleasure.dk, og dagen i dag er ingen undtagelse. Men det bliver kort. Og det handler ikke om ret meget. Og har du set fotoet før, så tro om igen. Men noget der ligner, har du set.

Det bliver kort. Men stemningsfuldt.

Således er læseferien i gang, men du skal ikke vente længe, før der sker noget nyt. 24 timer. Og ugen der gik med flere fotos vender også tilbage.

Der studeres. Et nyt indlæg er dog parat til dig - allerede i morgen.

Vidste du i øvrigt, at der sker ting og sager på My-Pleasure.dk’s Facebook-side? Den finder du lige her. Du er velkommen “derinde” – og så er det kontingentfrit. Fordi det er dig. 

Pin It

You may also like

9 comments

Vincent 29. januar 2012 - 10:43

Det ser sgu ikke tosset ud 🙂
Håber du nyder ferien!

Reply
Anonym 29. januar 2012 - 11:39

Tak – det garanterer jeg. 🙂

Reply
Steffen 29. januar 2012 - 11:32

W Koh Samui, så forstår jeg bedre, at i tog til Thailand.

Reply
Anonym 29. januar 2012 - 11:41

Vi har været tre steder – og W er vi netop ankommet til. Dog er fotos ikke fra W, men W er at finde i Facebook-gruppen, hvor du måske har set foto. 🙂

Reply
Steffen 29. januar 2012 - 13:36

korrekt 🙂

Reply
Frederik 29. januar 2012 - 11:34

Lækkert, Hr. Klingenberg!

Reply
Anonym 29. januar 2012 - 11:41

Yes – læsestof, drikkevarer, omgivelser og selskab er i top. 🙂

Reply
Phil 30. januar 2012 - 23:15

Hvad tager de for en flaske LR Brut i Thailand?

Reply
Anonym 31. januar 2012 - 06:53

Ingen idé, men vin/Champagne er ikke billigt hernede. En flaske Veuce Clicquot koster fra cirka 7.000 til 11.000 baht på hotellerne. Derfor kan det godt svare sig at tage en flaske eller to med fra Kastrup. 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk