Home Kort - men godt Indlæg af ældre dato, der tåler dagens lys

Indlæg af ældre dato, der tåler dagens lys

by Nicolai Klingenberg

Jeg nærmer mig 800 udgivne indlæg på My-Pleasure – og det har været intet mindre end en fornøjelse at skrive disse. Der er dog kommet læsere til gennem tid, som måske ikke har set nogle af de ældre skrivelser – derfor får du i dag et par tips til skriverier med en rum tid på bagen.

Ældre indlæg og nogle med relation til gamle dage.

Er der noget som østers og Champagne? Det skulle da lige være at nyde dem på et hotel i udlandet. Herlige Stockholm har Lydmar Hotel, som byder på bar med DJ, Champagne, østers og fulde huse. Læs erindringen her.

Lydmar - nu med stockholmsk charme og luksus

Etikette og de gamle dyder har været diskuteret flere gange – og selvom Emma Gad på nogle områder kan være lettere forældet, så er der noget om snakken. Og hendes ord. Jeg nedfældede nogle tanker, som du kan genopleve her.

Fra første gang på fjernsynet - med dog med fast håndtryk

Tatar har været på tapetet flere gange, men husker du, da jeg gik behind the scenes på Pastis i København og bad kokken fortælle lidt om tilblivelsen af deres rørte tatar? Hvis ikke kan du gense tekst, fotos og video her.

Hvordan blev den til? Det kan du genopleve.

Det er så rart, når der er en god historie med en gave. Jeg fik nogle manchetknapper af min kære moder, som hun havde fundet under en oprydning. En lettere historisk research bød på 1300-tals referencer og taksigelser i skreven form. Genoplev knapperne her.

Hvordan var det nu med de tre kroner?

London – det er for længe siden, jeg har været der, men jeg husker tydeligt et måltid på Roka. Der var mørkt, hyggeligt og sashimien sad lige i skabet. Det gjorde resten af måltidet også. Genoplev skrivelsen her.

Skudt i Rokas muml og mørke.

Byttehandler i familien? Det er sket – og med i den rørende historie får du reklamebranchen anno 80’erne, en BMW 2002, sejlersko med tennissokker. Tag med i tidsmaskinen her.

Qualis pater, talis filius

Tak for opmærksomheden.

You may also like

4 comments

Falkentoft 28. januar 2012 - 20:53

Genudsendelser? Er du på ferie eller sådan noget, Nicolai?

Reply
Anonym 29. januar 2012 - 02:07

Det kan ikke helt afvises. Se dagen i dags indlæg. Jeg håber dog, du kunne opleve eller genopleve noget i de gamle sager. Nye herligheder er naturligvis på vej. 🙂

Reply
Falkentoft 29. januar 2012 - 04:11

Det er herlige gamle sager!

Reply
Anonym 29. januar 2012 - 04:59

Åh tak. 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk