Home Grej & grooming Nyt fra nordsjælland

Nyt fra nordsjælland

written by Nicolai Klingenberg 14. januar 2012
Pin It

Jeg har læsere over hele landet, og jeg skriver om emner fra hele verden. I dag er det dog lokalstoffet, der præger billedet – og lokalstoffet stammer fra Hørsholm, hvor jeg har besøgt to forholdsvis nye forretninger af vidt forskellig karakter. Men de passer sådan set meget godt sammen – hvis du besøger den første, kan du slutte af i den sidste.

Vi lægger ud på første sal - forvent herlige herrebrands.

Normalt er et center måske ikke det mest hippe, man kan opdrive, men det ændrer ikke på, at der kan være lækre forretninger at komme efter. I Hørsholm Centeret har førstesalen fået en ny “beboer”, der går under navnet Tick.

I skabet bagerst i lokalet gemmer dig sig dufte fra blandt andet Come des Garcons.

Cave canem.

Bredformat i læseform...

Tick er herretøj fra herlige brands som NN.07, Acne, Paul Smith, A Question Of, Mauro Grifoni og Comme des Garcons (Play), men også nøje udvalgt litteratur, herlige dufte og litteratur.

Accessories til hals og lomme.

Du finder biksen på 1. sal, og du kan bare hilse Frederik, hvis han er i forretningen – han har i øvrigt langet adskillige eksemplarer af min urbog over disken.

Boots 'n' bags.

Er du til Facebook, så finder du Ticks side her.

Efter et besøg hos Tick, kan du passende smutter forbi Villa Verdi i “hovedgaden” – forretningen ligger inde i en lille gård og er placeret i forbindelse med en hyggelig frugt og grønthandler.

Rustik disk - og frisk spise.

Villa Verdi serverer kaffe – også to go og den røg jeg på – og frisksmurte sandwich, salater, Champagne og andre lækkerier, som du kan nyde indenfor i atmosfærefyldte lokaler.

Døren, som du lige kan ane, stammer fra et gammelt drivhus, men varerne er friske.

Når foråret melder sin ankomst lover Villa Verdi, at udendørsarealerne vil blive taget i brug til grill og udendørs feel-good. Den tid, den fornøjelse, men jeg minder dig om, at vi allerede nu går mod lysere tider.

Frisksmurt laks med grønt og delikat brød.

Frokostpause - og flot besøgt.

Du finder Villa Verdi på Hovedgaden 49 i Hørsholm.

Friskpressede C-vitaminer to go.

Tak for opmærksomheden.

Pin It

You may also like