Home EkviperingGrej & grooming Nyt fra nordsjælland

Nyt fra nordsjælland

by Nicolai Klingenberg

Jeg har læsere over hele landet, og jeg skriver om emner fra hele verden. I dag er det dog lokalstoffet, der præger billedet – og lokalstoffet stammer fra Hørsholm, hvor jeg har besøgt to forholdsvis nye forretninger af vidt forskellig karakter. Men de passer sådan set meget godt sammen – hvis du besøger den første, kan du slutte af i den sidste.

Vi lægger ud på første sal - forvent herlige herrebrands.

Normalt er et center måske ikke det mest hippe, man kan opdrive, men det ændrer ikke på, at der kan være lækre forretninger at komme efter. I Hørsholm Centeret har førstesalen fået en ny “beboer”, der går under navnet Tick.

I skabet bagerst i lokalet gemmer dig sig dufte fra blandt andet Come des Garcons.

Cave canem.

Bredformat i læseform...

Tick er herretøj fra herlige brands som NN.07, Acne, Paul Smith, A Question Of, Mauro Grifoni og Comme des Garcons (Play), men også nøje udvalgt litteratur, herlige dufte og litteratur.

Accessories til hals og lomme.

Du finder biksen på 1. sal, og du kan bare hilse Frederik, hvis han er i forretningen – han har i øvrigt langet adskillige eksemplarer af min urbog over disken.

Boots 'n' bags.

Er du til Facebook, så finder du Ticks side her.

Efter et besøg hos Tick, kan du passende smutter forbi Villa Verdi i “hovedgaden” – forretningen ligger inde i en lille gård og er placeret i forbindelse med en hyggelig frugt og grønthandler.

Rustik disk - og frisk spise.

Villa Verdi serverer kaffe – også to go og den røg jeg på – og frisksmurte sandwich, salater, Champagne og andre lækkerier, som du kan nyde indenfor i atmosfærefyldte lokaler.

Døren, som du lige kan ane, stammer fra et gammelt drivhus, men varerne er friske.

Når foråret melder sin ankomst lover Villa Verdi, at udendørsarealerne vil blive taget i brug til grill og udendørs feel-good. Den tid, den fornøjelse, men jeg minder dig om, at vi allerede nu går mod lysere tider.

Frisksmurt laks med grønt og delikat brød.

Frokostpause - og flot besøgt.

Du finder Villa Verdi på Hovedgaden 49 i Hørsholm.

Friskpressede C-vitaminer to go.

Tak for opmærksomheden.

You may also like

5 comments

Mads R 15. januar 2012 - 14:48

Kommer selv i området og har været inde og besøgt TICK – super udvalg af mange fede dele. Betjeningen er dog ikke til at rose – da jeg var der inde blev jeg spurgt om den typiske “er der noget der har din interesse” jeg svarede “Ikke lige pt. men jeg er lidt på udkik efter..” og inden jeg nåede af afslutte min sætning var øjenkontakten med personalet forsvundet og han var på vej videre…Hvis han LIGE havde givet mig lov til at færdiggøre min sætningen inden han havde afvist mig så kunne han havde tjene gode penge den dag..jeg gik og tænkte “hvis du virkelig er så ligeglad med kunderne og bare spørger for at spørge – så køber jeg bare mit tøj et andet sted” – var i arbejdstøj (håndværker agtigt) den dag, og fik faktisk lidt en pretty woman følelse da jeg forlod butikken.

Reply
Steffen 15. januar 2012 - 16:02

Grund nummer 3412 til, at jeg så vidt muligt kun handler i små butikker hvor ejeren står bag disken og ikke i kæder eller i centre.

Butiks ansatte der er arrogante over for håndværkere, har tydeligvis ingen ide om hvad en håndværker tjener.

Reply
Thrane 29. januar 2012 - 17:56

Steffen Hvad har en håndværkers løn at gøre med om butikkens personale er arrogante?…..Alle skal vel behandles ens, uanset indkomst.
Men ja så er en buktikansats løn oftest pivringe ift. en håndværker både som selvstændig eller ansat.

Nå well, Lyder som en fed butik, den skal da klart prøves, og Ticks handling med at komme med en undskyldning er fint og rart at se folk tør stå frem med fejltrin.

God aften

Reply
Anonym 15. januar 2012 - 17:52

Det lyder ikke som verdens bedste oplevelse, Mads. Nå – det er jeg ked af at høre. Og Steffen ligeså, kan jeg se. 🙂

Reply
TICK 23. januar 2012 - 10:37

Kære Mads,

Vi er virkelig kede af den betejning du har modtaget i vores butik. Jeg vil gerne pointere at vi fra generationer tilbage har gjort en stor dyd ud af at behandle alle kunder ens, hvorfor jeg også stiller mig uforstående overfor den betjening du har modtaget. Du skal selvfølgelig ikke stilles til ansvar eller berøres af ekspedientens eller undertegnedes dårlige dag (for sådan en kan vi jo alle have). Vi kan alle lave fejl, men det skal ikke være en undskyldning i dette tilfælde.

Håber du vil komme forbi en anden dag, så byder vi på en kop mocca i butikken og en lille sludder.

Med stor beklagelse, god dag.

Venlig hilsen
Joachim Tick

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.