Home Longines Rekommanderet – del V

Rekommanderet – del V

written by Nicolai Klingenberg 3. januar 2012
Pin It

Dagens indlæg er en anbefaling fra smilets by – postnummer 8000 og med navnet Århus. Aarhus vil nogen måske skrive. Det omhandler kaffe.

Velkommen indenfor - til en lille, men hygelig beværtning, der blandt andet byder på kaffe på farten.

Kaffe på farten og uden for hjemmet kan være en blandet fornøjelse, men jeg gik ikke galt i byen hos Charlies. Jeg afgav en ordre på en vanlig kop kaffe, som blev lavet fra “bunden” – ikke noget med flad kolbekaffe. Temperaturen var i øvrigt værd at nævne – på kaffen altså – da den kunne drikkes med det samme uden at skolde mundtøjet.

Beviset på at der ikke er tale om kolbekaffe.

Prisen? Lige omkring de 20 kroner.

Og lige klar til at drikke. Tak til Charlies.

Du finder Charlies på Guldsmedegade 17, 8000 Aarhus C – eller på hjemmesiden her.

Har du et godt tip?
Der er ikke noget bedre end gode oplevelser, som nødvendigvis ikke varer en hel aften. Eller at tage et sted hen, som ligger lidt øde, hvor man kan lade tankerne flyde eller bare hygge sig med en, man holder af. Måske kender du et af disse steder eller har et tip til en oplevelse, du gerne vil dele? Send mig et par linjer på nk@my-pleasure.dk!

Skrivelsen er præsenteret i samarbejde med Longines.

Pin It

You may also like