Home Longines Rekommanderet – del VII

Rekommanderet – del VII

written by Nicolai Klingenberg 27. januar 2012
Pin It

Svømmepøl og Champagne? Så gerne. En herlig blanding af to elementer, der begge blev indtaget langt fra hjemmet under en ferie. Selvom hotellet ligger på Koh Samui og byder på egen villa med ditto pool, kan opskriften nemt copy-pastes til andre destinationer.

Se hvor det hele flugter - både i horisonten og i glasset...

Det ville måske være nemmere at skrive “Pool & Pagne”, men jeg bryder mig ikke synderligt om ordet “Pagne” – for mig svarer det til at kalde en fadøl for en fadbamse. Det klinger bare ikke herligt. Men nok om det.

Du kan lige ane svømmepølen, den sidste sol og det herlige badevand.

Når ferien raser kan det være rart at tanke op med forfriskende bobler, der om muligt stiger endnu hurtigere til hovedet, når varmen har passeret de 25 grader. Men nydt det blev både omgivelser og en herlig flaske Louis Roederer, som var medbragt fra Kastrup. Selvom det hverken er en årgang, en magnum eller lignende, så kan sådan en flaske Champagne være en prik over prikken på i’et.

Prisen ligger på cirka 250 kroner for Champagnen – læg dertil en ferie, hvis beløb afhænger af destination, længde og hotel.

Klokken er lidt i nydelse.

Har du et godt tip?
Der er ikke noget bedre end gode oplevelser, som nødvendigvis ikke varer en hel aften. Eller at tage et sted hen, som ligger lidt øde, hvor man kan lade tankerne flyde eller bare hygge sig med en, man holder af. Måske kender du et af disse steder eller har et tip til en oplevelse, du gerne vil dele? Send mig et par linjer på nk@my-pleasure.dk!

Skrivelsen er præsenteret i samarbejde med Longines.

Pin It

You may also like