Home UreLongines Rekommanderet – del VII

Rekommanderet – del VII

by Nicolai Klingenberg

Svømmepøl og Champagne? Så gerne. En herlig blanding af to elementer, der begge blev indtaget langt fra hjemmet under en ferie. Selvom hotellet ligger på Koh Samui og byder på egen villa med ditto pool, kan opskriften nemt copy-pastes til andre destinationer.

Se hvor det hele flugter - både i horisonten og i glasset...

Det ville måske være nemmere at skrive “Pool & Pagne”, men jeg bryder mig ikke synderligt om ordet “Pagne” – for mig svarer det til at kalde en fadøl for en fadbamse. Det klinger bare ikke herligt. Men nok om det.

Du kan lige ane svømmepølen, den sidste sol og det herlige badevand.

Når ferien raser kan det være rart at tanke op med forfriskende bobler, der om muligt stiger endnu hurtigere til hovedet, når varmen har passeret de 25 grader. Men nydt det blev både omgivelser og en herlig flaske Louis Roederer, som var medbragt fra Kastrup. Selvom det hverken er en årgang, en magnum eller lignende, så kan sådan en flaske Champagne være en prik over prikken på i’et.

Prisen ligger på cirka 250 kroner for Champagnen – læg dertil en ferie, hvis beløb afhænger af destination, længde og hotel.

Klokken er lidt i nydelse.

Har du et godt tip?
Der er ikke noget bedre end gode oplevelser, som nødvendigvis ikke varer en hel aften. Eller at tage et sted hen, som ligger lidt øde, hvor man kan lade tankerne flyde eller bare hygge sig med en, man holder af. Måske kender du et af disse steder eller har et tip til en oplevelse, du gerne vil dele? Send mig et par linjer på nk@my-pleasure.dk!

Skrivelsen er præsenteret i samarbejde med Longines.

You may also like

2 comments

Kasper Kusk 27. januar 2012 - 11:00

Måske et lille notits om det lækre ur du bær?

Reply
Anonym 27. januar 2012 - 11:53

Det kan du tro – det kommer senere, men indtil da kan du muntre dig her:

Tak for interessen. :O)

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk