Home EkviperingGrej & grooming David K på farten – Berliner reportage fra manden bag Herrernes Magasin

David K på farten – Berliner reportage fra manden bag Herrernes Magasin

by Nicolai Klingenberg

Telefonen ringede, og displayet afslørede, at det David K. Som nogen måske ved, så er han manden bag Herrernes Magasin, men han slår også et slag for bedre hverdagsstil (hear-hear!) i form af alt fra nydelige blazere til selvbinder butterflys. David var på vej til Berlin, og han spurgte, om han ikke skulle skyde en film fra messen. Jeg takkede allervenligst ja (tak), og i dag kan du se resultatet.

Det er David til højre, hvis du skulle være i tvivl.

Selvom vi går forårs- og sommermoden i møde, så omhandler klippet efterår- og vinter. Er du fremme i skoene, kan du tage de tips, du er tosset med og bruge dem nu, da jeg ikke frygter, at nogen vil stemple dig som “so eight months ahead”. Og hvis de gør, så er det temmelig ligegyldigt.

Gentlemanish TV – Berlin from Tincam on Vimeo.

Efterår? Jo da - men der er heldigvis lang tid til den årstid er aktuel. Nu er du til gengæld på forkant med den sæson.

Afslutningsvis skal der lyde tak til David – og inden længe venter et indlæg fra undertegnede om forårs- og sommermoden. I øvrigt var selv samme David K omtalt i Natholdet, da redaktionen var snublet over hans optræden i Go’ Morgen Danmark – et indlæg der handlede om cigaretetuier, men det er en anden saga.

You may also like

1 comment

Steffen 24. februar 2012 - 10:34

Fint indslag og kunne være interessant med flere af den slags.

Fløjel og tweed har været “mode” i et par sæsoner nu, Nigel Cabourn er blandt andet stor forbruger af Harris Tweed i hans jakker, så spørgsmålet er om det er kommende tendenser er nuværende.

Er det bare mig eller minder det første sko der bliver vist om Trickers Bourton med commando sål, som bl.a. Tres Bien havde sidste vinter?

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk