Home Kort - men godt På rundtur i Donald Trumps privatfly

På rundtur i Donald Trumps privatfly

written by Nicolai Klingenberg 4. februar 2012
Pin It

En enkelt gang i mit liv – i hvert fald indtil videre – havde jeg fornøjelsen af at flyve i et privatfly. Endda en jet – og altså ikke noget propelhalløj. Årsagen var en tur til Cannes fra Roskilde. Turen overgik alle forventninger, og det var ikke tosset at kunne lande i Cannes – og ikke Nice med maven fuld af jordbær, foie gras og ldit vino.

Det her er ikke Mr. Trumps fly, men det minder om det, jeg engang fløj med i. Foto: Aviation Affaires

Min oplevelse, fik mig til at søge lidt på Youtube, hvor nedenstående klip hurtigt kom frem. Forvent en amerikansk kvinde, der agerer frøken venlig efter alle kunstens regler, og viser os rundt i Donald Trumps 757’er. Der mangler i øvrigt ikke plads.

Mindre kan naturligvis også gøre det, men det koster… spidsen af en jetjager.

Ak ja - man kunne komme vidt omkring og lige når det passede én, hvis man havde en Falcon 900 EX. Foto: Aviation Affaires

Fotos fra artiklen stammer fra firmaet Aviation Affaires, som du kan blive “venner med” her

Pin It

You may also like