Home Kluns Årsagsrelateret ekvipering – del XL

Årsagsrelateret ekvipering – del XL

written by Nicolai Klingenberg 13. marts 2012
Pin It

XL betyder i dette tilfælde ikke Xtra Large, men 40. Der er romertal i spil, og dagens indlæg er det sidste “lune” af sin slags. Det næste? Det vil emme af forår – og de efterfølgende sågar af sommer. Velkommen til Årsagsrelateret ekvipering i en form for langskægget jubilæums edition. Fotos? De er skudt af Martin Kaufmann, og trykker du på hans navn, kan du se hans hjemmeside.

Synes du butterflyen sidder lidt løst? Så skal det siges, at det er en selvbinder og en sådan, kan man stramme. Se selv længere nede. I teksten. Skulle du være i tvivl, så skal mærket på venstre ærme fjernes, når du tager dit sæt i brug. Uanset mærke.

Til looket skal du bruge:
– Et Paul Smith jakkesæt – i grå nuance. Prisen er i dette tilfælde 6.000 kroner og med to knapper

Pauls Smith bukselomme - et hvilested for Deres hånd.

– En hvid skjorte med tern på indersiden af manchetten fra Cellini til 900 kroner
– Et ur fra 1989 – her af mærket Rolex. Modellen hedder Submariner
– En sort butterfly med prikker fra John Henric til 400 kroner

Så strammer vi til. Bemærk, at manchetterne har fået et let opsmøg - blot for at vise indersinde.

– Et sort bælte fra HUGO til 600 kroner

Hugo hedder bæltet

– Et par sorte boots fra Ahler til 1.400 kroner

Godt gående med Ahler boots. Og let optræk i buksebenet, så du kan se højden på støvlen.

Jeg skal slutteligt beklage, hvis nogle af ovenstående varer måtte være svære at finde hos Axel – men jeg kan garantere, at der er modeller og varianter, der kun afskiller sig på for eksempel farver. Kig selv ind på Axel.dk, hvor du enten kan handle direkte eller finde de nøjagtige adresser på butikkerne i København eller Århus.

Pin It

You may also like