Home Kort - men godt Skal du noget i aften?

Skal du noget i aften?

by Nicolai Klingenberg

I aften er der blæst til uformel kom-sammen lidt uden for Centrum i København. Det foregår på Avenue Hotel, konceptet er Hush-Hush, der er retur i København efter en pause med tiltag i udlandet, Christoffer Glud Grønlund er initiativtager, og Ginger Ninja er blandt at blandt de optrædende. Du er inviteret med – ganske gratis i øvrigt.

Det er her, det går løs i aften. Og du er inviteret. Kvit og frit.

Hvornår var det egentlig sidst, vi så Hush-Hush på dansk jord?
– Sidste Hush Hush-event i København var den 30. april 2011 med “Rock My Wall” på Copenhagen Island Hotel. Dengang var det det unikke makkerpar Jean von Baden & Laust Sonne (trommeslageren fra D:A:D red.), som stod bag musikken og arTTiles leverede en mindeværdig og yderst interaktiv showcase. Så det ér altså næsten et år siden – det er lidt vildt, så hurtigt tiden går!

Du har været i udlandet og Hush’e – hvad og hvor handlede det om?
– Jeg har Hush’et løs det sidste års tid! Vi startede ud med vores launch i London sidste sommer, som er en del af en langsigtet internationalisering af Hush Hush Copenhagen. Eventen blev sat i scene på det trendy Shoreditch House i øst-London, og med mig havde jeg den über-lækre DJ-duo Delicious, som stammer fra Danmark, men bor i London, og den engelske medie-darling Bruce Cummings. Den danske og fantastisk dygtige designer, Asger Juel-Larsen, stod for showcasen. Launch’en var en fantastisk succes med kø udenfor Shoreditch House langt det meste af aftenen, og jeg er pt. i gang med at planlægge opfølgeren på eventen denne sommer. Pt. er jeg i dialog med et fantastisk lækkert spa-hotel i Notting Hill.

Derudover var jeg så heldig, at jeg i efteråret kunne drage fire måneder til San Diego, som en del af min masters-uddannelse fra Copenhagen Business School, og jeg går altså ingen steder uden at tage Hush Hush med mig, så det blev også til en ualmindelig dejlig aften og lækker event i varmen derovre! Location blev én af mine absolut yndlings-hotelkæder W’s lobby, og DJ’en var igen dansk, DJ Lab, mens en visuel showcase på højt niveau blev givet af Pogoda, som i dag er rykket fra San Diego til Las Vegas, hvor hun er visual designer for blandt andet TAO. Mange danskere lagde vejen forbi W den aften, og det var da også en helt speciel følelse at levere den vibe, som jeg elsker fra Hush Hush, i USA.

I aften går det løs på Avenue Hotel på Frederiksberg – hvad har du i posen?
– I aften er det jo mit Hush Hush-‘comeback’, og jeg besluttede for længe siden, at det skulle være med manér og stil! Rent musikalsk er det et scoop at kunne præsentere et DJ-sæt fra Ginger Ninja. Jeg har nærmest hevet drengene ud af studiet, hvor de er ved at lave deres andet album, og jeg er simpelthen så taknemmelig for, at de lod sig overtale! Derudover kan jeg præsentere et live-act for første gang til Hush Hush Copenhagen. Natland er navnet, og de har en lyd, som jeg ser stort potentiale i. Jeg har før sagt, at det er lidt en blanding af Sam Sparro og WhoMadeWho – sådan lidt funky, men samtidig elektronisk. Én af mine absolutte danske yndlings-DJ’s, Mathias Mesteño spreder varme fra starten af, og han kan altså noget, som ingen andre kan!

Avenue før det går løs...

Eventen finder sted på en af Københavns måske bedst bevarede hemmeligheder, Avenue Hotel. Det er ikke længe siden, at hotellet modtog prisen for Danmarks bedste lille hotel, og med god grund – der er en helt særlig stemning, som vi kommer til at opleve i aften. Ét af hotellets mange forcer, terrassen, vil gæsterne nyde godt af i form af hygge med levende lys, bål og generøs uddeling af chokolade fra Summerbird. Dog lukkes terrassen ved midnat, da der jo trods er naboer at tage hensyn til. Ydermere vil vores ‘hus(h)-fotograf’ Mads Damgaard forevige gæsterne i et interaktivt photo-shoot, hvor man altså ikke nødvendigvis behøver lade smilet stivne. Og så er det i øvrigt alt sammen med gratis entré. For første gang i næsten 2 år. Efterfesten finder sted på semi-hemmelige TS Bar, hvor man med billet fra Avenue kommer gratis ind.

Aftenens arrangement bliver gratis – men hvem bliver den gængse gæst?
– Jamen Hush Hush Copenhagen er stadig overordnet meget Hush Hush, og derfor er mange af gæsterne også gengangere, som medtager deres venner og bekendte til en særlig aften, de kan stå inde for. Det sikrer også mig personligt, at mine gæster ikke bare medbringer ‘hvemsomhelst’, men også værner om festens vibe og stil. Dog kan jeg sige, at den typiske Hush Hush-gæst er mellem 25-35 år gammel – og demografisk er der en lille overvægt af det noget smukkere og feminine køn.

Tidligere gæster - og eventuelle gengangere.

Hvilken form for ekvipering vil være passende?
– Det er et temperaments-spørgsmål, men generelt vil mændene nok skille sig markant ud, hvis de ankommer i slidte jeans og wifebeater. Jeg har de senere år oplevet en stigning af gæster, som nyder at gøre noget ud af dem selv før de går ud – derfor har cocktailkjoler og jakkesæt ikke været et særsyn, men absolut ikke et krav.

Så hatten passer...

Der er også noget med overnatningsmuligheder…?
– Ja! For første gang har vi lavet et officielt tilbud med hotellet vi holder event på. Tilbuddet lyder på et dobbeltværelse for 2 personer inkl. brunch dagen derpå (med et glas champagne) + naturligvis et late check-out. Prisen er fordøjelige 1200 kr i alt.

Hvad har du på bedding angående fremtidige arrangementer?
– Jeg kan allerede nu afsløre, at næste event i København finder sted i maj måned. Den eksakte dato vil blive offentliggjort i næste uge, og det er en glæde for mig at sige, at der i 2012 vil blive hentet musik-navne til landet af høj kvalitet – ligesom der vil være showcase af stor bredde og kreativitet.

Manden bag aftenens happening står i midten - og i godt selskab.


Summa summarum:

Event:    “Live in Copenhagen”
Dato:    March 31 2012
Klokken:    22:00
Location:    Avenue Hotel, Åboulevard 29  1960 Frederiksberg, 35 37 31 11
DJs:    Ginger Ninja & Mathias Mesteño
Showcase:    NatLand

Bordbestilling: tables@hushhushcph.com
Overnatning: info@avenuehotel.com

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk