Home EkviperingKluns Årsagsrelateret ekvipering – del XLII

Årsagsrelateret ekvipering – del XLII

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Flere læsere har gennem tiden påpeget, at de var svært glade for de herlige Axel-looks, men at de gamle ikke måtte glemmes. Det ønske har jeg ikke glemt – og vupti: En sådan look er i dag en realitet.

Halløj med tilbagelænethed i en nærmest harlekin mønstret stol

Til looket skal du bruge:
– En grå jakke – i dette tilfælde fra et jakkesæt og med navn i foret a la daginstitution

Stribet skjorte, blomstret indmad, efternavn og et notetagningsværktøj

– En blå og hvidstribet skjorte – i dette tilfælde med button-down krave fra Ralph Lauren
– Et ur – her fra 1940’erne og med chronographfunktion og brun læderem

IAXA chronograph fra 1940'erne - topfin og patineret.

– Et par bukser af denim med opsmøg fra mærket Levi’s
– Et par Wolverine boots, der har taget fint i mod sol, vejr og vind

Wolverine støvlerne er blevet gået til og den flittige brug har sat sit fine præg på læderet.

Tak for opmærksomheden og lån af stol til B&K.

Pin It

You may also like

8 comments

Steffen 15. april 2012 - 13:40

De kommer til, at blive gode de støvler når de blier “slidt til”.

Reply
Anonym 15. april 2012 - 15:21

Absolut – og der er allerede sket lidt. 🙂

Reply
Gstarmq 15. april 2012 - 17:59

Syntes et par red wings ville være bedre 🙂

Reply
Anonym 15. april 2012 - 18:52

Så prøver jeg det næste gang… 🙂

Reply
Steffen 15. april 2012 - 19:00

RW Beckman & gentlemans travlere er stort set magen til 1000 miles og rygtet siger, at 1000 miles har en kortere break In periode.

Næste gang skal du have et par Alden Indy 🙂

Reply
Anonym 15. april 2012 - 19:35

Har lige foto Googlet Alden Indy – meget fine! Hvad står de til?
Og hvad er en break in periode??

Reply
Steffen 15. april 2012 - 19:50

Groft sagt er det den tid, det tager før de bliver behagelige, at have på.

Indy’s ligger i 3500< alt efter materiale og hvor du handler

Anonym 16. april 2012 - 07:44

Og tak!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk