Home EkviperingKluns Årsagsrelateret ekvipering – del XLIII

Årsagsrelateret ekvipering – del XLIII

by Nicolai Klingenberg
Pin It

I dag er overtøjet smidt – vi nærmer os nemlig maj med hastige skridt, og det burde derfor være muligt at lade overtøjet hænge i garderoben, når turen går udenfor. Dagens ekvipering beviser, at man godt kan have en blazer (egentlig en jakke) på, uden at det bliver formelt.

Nu med svaj i holdningen.

Til looket skal du bruge:
– En Paul Smith jakke med brune knapper og let “shine” til 4.500 kroner
– En Ralph Lauren Denim & Supply skjorte til 700 kroner
– Et par chinos af knapt så kraftig, men svært komfortabel karakter fra Dondup til 2.200 kroner

Baglomme med lille detalje

– Et sort bælte i læder fra Hugo til 600 kroner

Lidt sjusket - men med vilje.

– Et par sorte Koah boots i læder til 1.500 kroner

Let-på-tå

– Et ur – i dette tilfælde et Rolex Submariner ref. 16610 LV også kendt som Kermit. Fuld historie på uret, finder du her.

Tern, blazer og Kermit...

Varerne – med undtagelse af uret – er at finde hos Axel i København og Århus. Og endda på hjemmesiden Axel.dk. <— Bare tryk.

Skulle du have brug for en fotograf, kan Martin Kaufmann kontaktes på e-mailen martin@martinkaufmann.dk; det er nemlig ham, der har taget billederne.

Pin It

You may also like

4 comments

Jonas Munk 18. april 2012 - 22:05

Virkeligt skarpt og dine chinos sidder perfekt. Jeg havde nok lukket blazeren – det er dog en detalje.. 🙂

Reply
Anonym 19. april 2012 - 18:49

Også en mulighed – og på trods af den sidder til, så kan den faktisk lukkes. 🙂

Reply
Rasmus Kjær Erichsen 26. april 2012 - 22:42

Jeg ville måske overveje en blazer af mørkere farve, men Koah boots sammen med de lidt casual chinos er virkelig lækkert! 🙂

Reply
Anonym 26. april 2012 - 22:59

En mørkere eller slet ingen blazer kan også være en oplagt mulighed. 🙂

Tak for input!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk