Home PindemadderBobler Check in på L'assiette Champenoise

Check in på L'assiette Champenoise

by Nicolai Klingenberg

Da turen gik til Laurent-Perrier i Champagne blev jeg og min medkørende standsmæssigt indkvarteret på Hôtel Restaurant Assiette Champenoise. Stedet, der har et imponerende Champagnekort, enorme værelser og en to-stjernet Michelinrestaurant, ligger i Tinqueux – en kort tur fra Reims.

Udsigten fra indgangen byder på en parklignende have, mens bagsiden er møbleret.

Lad det være sagt med det samme – der sker ikke al verden i gå- eller løbeafstand fra hotellet. Til gengæld har man gjort sit allerbedste fra hotellets side, da man valgte at renovere hotellet for år tilbage. Resultatet? En restaurant med to stjerner, stort pool område, en elegant, men stadig hyggelig bar samt værelser af imponerende størrelse.

Personlig velkomsthilsen på værelset.

Mit værelse var intet mindre end enormt og inddelt i flere sektioner – stueområde, soveværelse, lille garderobe, wc samt badeværelse. Der er gjort noget ekstra ud af det meste, hvilket blandt andet synliggøres i valget Boffi møblement på badeværelset, inddirekte og justerbar LED-belysning samt niveauforskudte lofter.

Her styrer du lys, persienner og andet teknik...

Sengen? Nærmest lige så bred, som den er lang, hvilket gør det muligt at ligge på tværs, hvis fristelsen skulle byde sig – det ene af værelset to tv-apparater kan i øvrigt nemt tages i brug fra sengen.

Baggrunden er et kæmpe maleri med dertilhørende ramme - og kæmpe seng. Badeværelset anes til højre, og er indrettet med Boffi møbler.

Men nok om værelset – og ned i baren. Her venter så godt som tonstunge, røde, læderstole samt væg-til-væg tæpper, der giver rar akustik, samt rar baggrundsmusik, der akkompagnerer det enorme Champagnekort.

Snuppet fra www.assiettechampenoise.com

Biblen blev gransket, og den var et studie i sig selv.

Champagnekortet kan nemt slå en mand omkuld...

Min medrejsende og jeg blev mødt af en repræsentant fra Laurent-Perrier, hvorfor valget ganske naturligt faldt på en Champagne fra selv samme hus. En aldeles udmærket Ultra Brut, der bød på sukkerfri friskhed.

Pre-dinner Champagne i form af Laurent-Perrier Ultra Brut.

Skal det være en tand mere festligt og “lounge” relateret? Så tager du bare tre skridt fra lædermiljøet, og du finder et større område med større møbler, læsestof, gaspejs og direkte udgang til den hyggelige terrasse.

Aftenatmosfære på terrassen...

Jeg havde en forventning om, at morgenmaden ville være en overdådig oplevelse med talrige tilbud, men her blev jeg “snydt”. Udvalget var smalt, men til gengæld rustikt, velsmagende og af høj kvalitet. Forvente pølser, skinker, oste og æg samt klassisk fransk bagværk. Ikke de store udskejelser, men ej heller en eneste skuffelse.

Minimalistsk morgenmad, men med råvarer i form af ost, æg og pølse med masser af velsmag.

Hotellet har ry for at lokke Champagnekendere til sig, som vil have et par dages oplevelser i området og samtidig have en fornemt indkvartering og spiseoplevelse – sidstnævnte oplevede jeg ikke, men du kan læse mere om både restaurant og hotel via linket sidst i skrivelsen.

Dagligstuestemning med en twist af bibliotek

Skal du mod Champagne og kunne du tænke dig at blive klogere på hotellet, så kan du læse meget mere her om både bar, værelser og restaurant på Hôtel Restaurant L’Assiette Champenoise her.

You may also like

0 comment

Christian 23. april 2012 - 16:22

Umiddelbart forestiller jeg mig, at bagvæggen – der jo på fineste måde gengiver tre unge foroverbøjede og halvt afklædte mænd – indbyder til lidt mere homoerotik end hvad man forvente af det gennemsnitlige hotelværelse. Men det skader vel heller ikke med lidt forandring når man er ude.

Reply
Anonym 23. april 2012 - 17:14

Ha ha ha! Lad mig sige det sådan, at jeg sov med ryggen til. 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk