Home Grej & grooming Fotokonkurrence – vind læder lækkerier fra NN.07

Fotokonkurrence – vind læder lækkerier fra NN.07

written by Nicolai Klingenberg 26. april 2012
Pin It

Jeg er ikke den eneste, der er begejstret for læder. Det mere eller mindre naturlige materiale holder til lidt af hvert og vejr, og som tiden går, får læderet et smukkere og smukkere udtryk. NN.07 har spyttet i præmiekassen, og det kommer dig til gode. Som det eneste medie i Skandinavien, har team NN.07 valgt at slå et slag for en sådan konkurrence her på My-Pleasure. Og der er præmier til både ham og hende.

Der er læder på dagens agenda - og du kan vinde herlige løjer fra NN.07

Det er egentlig såre simpelt – du skal sende ét foto af et eller andet læderprodukt, du er svært glad for. Det kan være en taske, en portemonnæ, et par sko, et bælte, en urrem eller måske et møbel i læder. Og lige krydre fotoet med et par linjer om, hvad historien eller fascinationen bunder i.

Skulle du undre dig over, hvor NN.07’s begejstring stammer fra, så får du en omgang mikronfonholderi i form af et citat her:

“Our line of braided leather accessories is out now! Italian premium vegetable tanned leather is roguishly braided and presented as a computer bag, wallet and cases for Ipad and Iphone. Colours vary from cognac to dark-brown and suits both him and her”.

Og hvad har vi så på højkant? Det kan du se her:
1 Pachino laptoptaske

Førstepræmien passer perfekt til din laptop. Og den vil kun blive smukkere med tiden. Damn you lovely patina.

1 Bronte iPad cover

Bronte - god til tablets som fx en iPad

1 Rovigo pung

Rovigo øverst og Olbia nederst.

1 Olbia pung

1 Taormina smartphone case med plads til to kreditkort på bagsiden

Træt af at have telefonen i lommen? Så prøv Taormina...

1 Corleone futteral til for eksempel en smartphone

Mafioso navn og plads til telefonen

Konkurrencen begynder i dag og slutter søndag den 9.maj straks før midnat – send dit bidrag i form af et “læderfoto” til nk@my-pleasure.dk – jeg håber, du vinder!

 

Pin It

You may also like