Home Pindemadder Marbella Club – frokostbuffet revisted med video

Marbella Club – frokostbuffet revisted med video

written by Nicolai Klingenberg 24. april 2012
Pin It

Har jeg været der før? Ja! Har jeg skrevet om stedet før? Også ja – men i dag får du buffeten i levende billeder, da jeg holder af at dele de gode ting i livet. Såsom en frokost.

Skaldyr og fuld sol - Solkysten er nu fantastisk.

Men lad os komme direkte til buffeten og de levende billeder…

 

Det primære fokus er alt godt fra havet – eller lad os hellere kalde det for det bedste fra havet – og lykken er stor, når man ved, at man må gå flere gange. Skaldyrene er fabelagtige, og tilsætter man grønt i form af pivfriske asparges og lidt tabouleh fra mellemøsten, så er matchet sublimt.

Der spises - ganske koncentreret.

I øvrigt byder grillafdelingen rundhåndet på både lam, fisk og oksekød, og selvom vejret sikkert er lunt og solrigt, så må du ikke snyde dig selv for de varme retter.

Intet mindre end en luksusplatte.

Glem ikke at have noget godt at skåle i – og nogle at skåle med. Husets ”rosado” udmærker sig til stort set alt, hvad der er at finde i den herlige buffet. Skulle du blot komme i nærheden af Marbella Club, så gør dig selv den tjeneste at besøge stedet – folk kører gerne langvejs fra, og grunden til dette skulle gerne være tydeligt i dagens skrivelse.

Velbekomme!

Pin It

You may also like

 • Anders

  NAM! Ser lækkert ud – på trods af at det er en buffet:)

  PS. Den skjorte ligner til forveksling min Cottonfield…

 • Anonym

  Og det var lækkert! Skjorten er dog ikke fra Cottonfield, men Ralph Lauren. PS: Jeg har sendt jer en mail?

 • Tommy

  Skal man overnatte på Marbella Club, eller kan man komme som gæst kun for at nyde deres frokost? Og må man spørge hvad prisen er? 🙂

 • Anonym

  Du kan bare “poppe” forbi – og alle er velkomne. Prisen er 75 euro pr. snude for buffeten. Og du må gerne tage rigeligt. 🙂

 • Kasper Klingenberg

  ……….Næsten som at være der selv !