Home EkviperingGrej & grooming TheBikeCollection.dk – tohjulede designikoner og læserfordele

TheBikeCollection.dk – tohjulede designikoner og læserfordele

by Nicolai Klingenberg

Jeg havde fornøjelsen af at opleve lancering af et nyt koncept, der går under navnet TheBikeCollection.dk – forvent prisvindende cykeldesign, åbningstider efter dit hoved og en opgradering ved et eventuelt køb som My-Pleasure læser…

Red Dot Design Award vinderen her er blandt andet på dagens program

Mit cykel CV har aldrig rigtig båret præg af noget voldsomt fint – min første cykel fra en BMW fra Viking – og min nuværende er en mountainbike fra Specialized. Sidstnævnte er alle tiders, når ruten går rundt om søen og i uvenligt terræn, men når den står på landevej eller småture, så bliver det lige tungt nok. Det faktum kan jeg selvfølgelig eliminere ved at erhverve mig en ny tohjulet, og jeg tror ikke, det er langt fra tanke til handling.

En særdeles smuk blå sag fra Italien.

Engelsk lækkerhedsdetalje

Foråret er over os – selvom det måske ikke har været lige tydeligt hver dag – og med Søren Bendix nyåbnede koncept, er der alle muligheder for at få fingre i noget lækkert. Søren har fået eneretten til at sælge cykler fra Cooper (yes, der er relationer til Mini Cooper), italienske Bella Ciao samt tyske Schindelhauer. Og festen stopper ikke ved betegnelsen cykler.

En herlig duo.

Utraditionel og rustfri kæde i kevlar.

Der er tale om ganske forskellige brands med hver sit udtryk – men mulighederne for at customize jernhestene er ikke til at komme udenom. Lækre læderdetaljer på styr, sadel eller sadeltasker er blot en blandt flere gode bud på at gøre din tohjulede unik.

Tæt på at være kunsthåndværk. Tilsæt eventuelt en taske.

The picnic collection kunne være et passende navn...

Den tyske model Viktor fra Schindelhauer er intet mindre end et minimalistisk stykke lækkerhed, som høstede en reddot design award i 2012. Vægten ligger på sølle 8,2 kilo og ved en testkørsel fornemmede jeg, at cyklen virkede nærmest helstøbt – ingen slinger i valsen, løse dele eller sære samlinger.

Udformning a la ønskeben

Manden bag - Søren Bendix.

Flere af cyklerne fås desuden med “fixie” funktion, hvor naven konstant kører rundt. Noget for mig? På ingen måde – det er muligt, det er en vanesag, men det koncept var ikke lige mig.

Glem alt om spandex og neopren - vi taler læder...

Til damerne.

Udover lædersadler og andet lækkert tilbehør, kan du få stillet din lyst og dit behov udi en årsagsrelateret (cykel)ekvipering – udover et par fikse cykelhjelme, findes der elegante læderhandsker og flere sixpences. Men hvad med at du selv blev klogere på herlighederne? Læg vejen forbi TheBikeCollection.dk, hvor du også kan booke en tid til et privat visit, hvis du ikke kaster dig over en www-handel.

Test driving...

Til mændene.

Linje tre.

Læserfordelen? Den skal du ikke snydes for – fotoet herunder siger det, og trykker du på fotoet, ryger du videre til det tohjulede univers.

Fra My-Pleasure og TheBikeCollection til dig - tryk på foto, og ryg direkte videre.

Vil du have et fysisk link til de gode fordele, får du det her: www.thebikecollection.dk/My-Pleasure
God tur!

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk