Home Kort - men godt Ugen, der gik, udgår i anledning af Påsken

Ugen, der gik, udgår i anledning af Påsken

written by Nicolai Klingenberg 8. april 2012
Pin It

På trods af overskriften på dagens indlæg skal du dog hverken snydes for et foto, en hilsen og en konkurrence.

Rodehoved eller SjuskeDorthe? Muligvis. Og det er kort i dag - men du får en lille hilsen. Og en konkurrence.

Fotoet er inspireret af de fotos, der var på My-Pleasure sidste år, hvor jeg eftersøgte skrivebordsfotos, og er et lille udsnit af, hvad jeg rumsterer med for tiden på arbejdsstationen. Indbydelsen på datamaten er desværre personlig, men hvis du kan vente få dage, så disker jeg op med en invitation til endnu et My-Pleasure arrangement, der vil finde sted primo maj, hvor jeg selvsagt håber at se dig.

Og der var den så - den til årstiden passende hilsen og farve (yderst til venstre).

Var det ikke helt nok? Jamen så synes jeg, du enten skal trykke på topbanneret eller fotoet herunder – så får du nemlig chancen for at vinde et par topherlige Ray-Ban solbriller. Og du kan deltage uanset om du er en “ham eller hende”. Rigtig god vind – og Påske.

Tryk du bare på fotoet - så kan du deltage i konkurrencen om talrige Ray-Ban solbriller. Fordi det er dig.

På gensyn.


 

Pin It

You may also like