Home Medier med mere De 10 Bud – soloklippet

De 10 Bud – soloklippet

by Nicolai Klingenberg

De er nu så venlige på TV3+ – de sendte både fotos og klip, så jeg kunne se det færdige resultatet, inden det rullede over skærmen. Jeg vil mene, at det meste med undertegnede er med i dagens video, så hvis du ikke fik set udsendelsen, så har du et sammenkog af den i dagens indlæg.

Fire minutter og 42 sekunder venter...

Nok tekst – hermed de levende ord og billeder.


Tak for opmærksomheden!

You may also like

14 comments

Falkentoft 2. maj 2012 - 07:07

Fedt, fedt, fedt!

Reply
Jakob Erik Niebuhr Warfvinge 2. maj 2012 - 18:29

Hold op hvor er jeg pjattet med navnet “Prins Alfonzo”, det er fantastisk!
Ganske fremragende program i øvrigt (-:

Reply
Anonym 2. maj 2012 - 18:43

Og det er endda et ægte navn – dog stavet Alfonso. 🙂 Tak for ordene!

Reply
Jakob Erik Niebuhr Warfvinge 2. maj 2012 - 21:28

Jeg sad godt og overvejede om det var med s eller z. Jeg tog fejl. (-:.
Det jeg godt kan lide ved programmet var at det virkede egentligt som om at Adam og dig virkelig hyggede jer da i optog det.

Reply
Anonym 3. maj 2012 - 06:12

Det var faktisk rigtig hyggeligt, så godt set. 🙂

Reply
Faurschou 2. maj 2012 - 17:14

Umiddelbart synes jeg godt om din ”performance” i programmet, men jeg vil gerne komme med et velment råd – udvid din horisont hvad angår ure. 🙂 Du glemmer jo helt en del andre rigtig fine mærker i din eufori af Patek Philippe.

Reply
Anonym 2. maj 2012 - 17:55

Det skal siges, at jeg tog udgangspunkt i det ur, jeg har, med den bedste historie. 🙂 Der er selvsagt mange andre ure, der er værd at nævne – deraf også kategorien URE herinde. 🙂

Reply
Faurschou 5. maj 2012 - 12:16

Det havde jeg ikke lige tænkt over – det er helt forståeligt. 🙂 Har du et ref. nr. på dit lommeur? Og forresten – tillykke med det flotte AP ROC. Jeg er selv helt pjattet med lænken til det ur. Desuden er værket i AP ROC langt bedre end det som findes i AP ROO.

Reply
Anonym 7. maj 2012 - 19:12

Jeg skal se, om jeg kan vende tilbage med et ref. nr., når jeg har uret ved mig igen Og tak – AP ROC er jeg meget begejstret for – skal lige have justeret lænken, men jeg har også hørt det samme om værket… 🙂 Hvad har du selv?

Reply
Faurschou 8. maj 2012 - 13:54

I skrivende stund består min samling af ni forskellige ure. 🙂 Mit tema går ud på at have ”noget” (skal fortolkes udvidende), som ikke i forvejen er repræsenteret i min samling.

Og ellers forsøger jeg også at dæmpe fokus på gensalgsværdi, da man i nogle tilfælde kan gå glip af nogle spændende ure. 🙂 Jeg regner med at få taget nogle nye billeder snart, men her er nogle skud af det seneste medlem af familien.: http://urdebatten.dk/

Jeg kan godt holde dig opdateret vedr. de nye billeder, såfremt det skulle have interesse?

Lasse Weber Fredholm 2. maj 2012 - 18:16

Sjovt at se! Godt gået 🙂

Reply
Anonym 2. maj 2012 - 18:44

Tak Lasse!

Reply
Hr Casper Bonde Jensen 2. maj 2012 - 20:37

Elsker dit ansigtsudtryk da han kalder det “en anelse morfar” 🙂

Godt indslag

Reply
Anonym 2. maj 2012 - 20:38

En sådan udtalelse kan jo medføre ticks.. 🙂 Tak i øvrigt.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk