Home Pindemadder Vind en frokost for to på den legendariske Restaurant Schønnemann

Vind en frokost for to på den legendariske Restaurant Schønnemann

by Nicolai Klingenberg

Et velduftende trægulv, et kreativt menukort og en fiskefilet samt tatar “to die for”. Sådan husker jeg ganske kort Restaurant Schønnemann. Men der er sådan set meget mere at komme efter – det håber jeg, du kommer til at erfare, hvis du vinder en frokost for to på stedet. En sådan frokost er nemlig i spil for tiden…

Jeg bliver aldrig træt af den indgang. Til gengæld håber jeg, du får lejlighed til at smutte derned.

Det handler om at brænde for noget, og ikke at brænde maden på.  På Restaurant Schønnemann brænder man for den gode, hjemmelavede frokost, og man ikke al verden til overs for de nemme løsninger.

Tilsæt i øvrigt stegt rugbrød - og fisken er vendt er vendt i japansk panko rasp...

Man er glad for det hjemmelavede, og den begejstring smager virkelig godt. Deres passion har høstet omtale i Michelin guiden, så det er ikke kun undertegnede, der sidder med armene i vejret. Nå – jeg linker direkte til konkurrencen, hvor du og en medspisende kan stikke af med en frokost for to, hvor I selv vælger, hvad der skal indtages.

Sådan en tatar kunne jeg faktisk nemt spise nu...

Konkurrencen foregår på Facebook, og du finder den lige her <—

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk