Home EkviperingGrej & grooming Vinderne i NN.07 læderkonkurrencen

Vinderne i NN.07 læderkonkurrencen

by Nicolai Klingenberg

Inboxen blev bombarderet med gode fotos fra nær og fjern i forbindelse med NN.07 konkurrencen. Vinderne, der er fundet på baggrund af en rigtig god historie, offentliggøres i dag, men alle skal have stort tak for interessen. Og synes du, at der mangler nogle fotos? Så har du ret – der linkes dog til billederne sidst i indlægget.

Esbens alt andet end letbrugte sko...

 

Pachino laptoptaske stak Rene af med på baggrund af nedenstående
Hej Nicolai
Med hensyn til NN.07´s fotokonkurrence, tilsender jeg her et godt bud på et vinderfoto, der efter min mening illustrerer skindets udtryk samt enorme holdbarhed.

Sadlen samt støvlerne er et gammel arvestykke, hvilket har tilhørt min farfar, der tilbage i 1940érne, indtil tyskerne kom, fungerede som ridende ordensmagt i Vejle.

Renés arvestykke med spændende historik.

Sagerne har, som du kan se, fået en del patina gennem årene, hvilket efter min mening kun gør dem endnu mere interessante og ikke mindst historiefyldte. Jeg nåede desværre aldrig at kende min farfar, men at have hans velpatinerede saddel samt ridestøvler stående, leder ofte tankerne i hans retning.

Endnu engang tak for en velskrevet og top fin blog!

Søren K. blev vinderen af et Bronte iPad cover med dette bud
Sjov konkurrence. Jeg har vedhæftet et billede af min fantastiske svane fra 1960. Jeg faldt for den da den dels er alt for smukt patineret og dels er samme årgang som min skønne MG A. Læderet er stadigvæk perfekt og ikke krakeleret. Imponerende!

Et lokke som dette tager cirka 52 år at opnå

Rovigo pungen gik til Esben S:
Hej her er mit bidrag til fotokonkurrencen 🙂

Esbens alt andet end letbrugte sko...

Jeg købte disse brogues for ca. tre år siden, købt rent som en arbejdssko. Den konverterede dog hurtigt til en fest, hverdag og “så meget andet” sko.
I halvandet år var den næsten ikke af min fod. Når den endelig kom af var det kun for en ny gummisål. Til sidst skete det uundgåelige, læderet gik fra sålen i den ene side.
Den dag i dag står de uden at være i stand til at blive repareret, mere eller mindre ubrugelige men umulige at smide ud. Der er alt for mange gode minder i et par sko som disse. Hvor highlightet uden tvivl var impuls turen til Frankrig sammen med en kammerat der blot varede to dage. Kun iført det tøj og ja sko, vi nu lige havde på da vi kom på idéen.

Olbia pungen gik til Marc S
Først og fremmest tak for en læseværdig blog! Hermed mit bidrag til fotokonkurrencen – billede vedhæftet.

Marcs ur med tilhørende læderem

Fascinationen af læder bunder i materialets “evne” til at gøre selv rå ting elegante og “bløde”, og ikke mindst skabe kontrast. Et råt dykkerur med en lækker brun kalveskindsrem kommer nærmest til at se elegant ud!

Taormina smartphone casen blev Stigs:
Jeg vil da gerne give mit besyv med på vejen nu hvor du efterlyser læder billeder med lidt historie.

Panerai og udskiftelige remme er og bliver et hit hos samlere.

Jeg har et Panerai 285 47 mm i titanium…da jeg gik på jagt efter remme til dette vidunder, så fandt jeg meget billigt og uden nogen historie…lavet i Hong Kong eller Kina…ikke særligt interessant til dette ur…men efter en del søgen fandt jeg frem til distefano i Firenze…utroligt lækre remme til Panerai, håndlavede i den bedste kvalitet man kan forestille sig…det er bla blevet til disse 2 remme lavet ud af et tykt smede forklæde og bearbejdet med de lækreste cremer og vokser….synes det er en god historie med et super lækkert produkt som bliver solgt verden over til Panerai fans….

To ekstra...

Det er mit bud på en lækker læder ting jeg er glad for.

Corleone futteralet gik til Igor
Hej Nikolai,

Patineret taske med historik på bagen.

Jeg har arvet denne skoletaske af min far. Er ikke helt sikker på hvor længe han har haft den, men han har ligesom mig brugt den under hans studietid. Det kan man også se på tasken, som desværre mangler den originale rem. Ellers fejler tasken ikke noget, og det er det som fascinerer mig…. at den kan være i så god stand efter så lang tid, det er utroligt… samtidig ser den ikke slidt og gammel ud, men får en skøn patina… alt i alt lækkert og “økologisk”!

Se alle de andre fotos fra konkurrencen på Facebook

You may also like

4 comments

Hr Casper Bonde Jensen 15. maj 2012 - 06:28

Værdige vindere. Er især vild med sadlen – et sådan bud havde jeg godt nok ikke regnet med at se 🙂

Reply
Anonym 15. maj 2012 - 06:42

Man bliver tit positivt overrasket! 🙂

Reply
MM 15. maj 2012 - 09:01

Tillykke til de heldige vindere. Sadlen og tasken har gode historier med sig.

Reply
Sebastian Krausing 18. maj 2012 - 21:00

Hehe fede præmier. Tillykke til vinderne 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk