Home Rejser Check ind på The Oitavos

Check ind på The Oitavos

written by Nicolai Klingenberg 14. juni 2012
Pin It

I dag tager vi sydvest på til Portugal. Der er dømt luksuriøs indkvartering, store værelser, ditto terrasser, flere restauranter og spa. Og tjekker du ud, som jeg gjorde, før morgenmaden serveres i restauranten, så kan du få den bragt til døren. Velkommen til Hotel The Oivatos.

Vekommen til Oitavos - nogle ville kalde måske kalde det Hotel Avatar...

Turen gik til Portugal i forbindelse med en automobillancering, der har set sin offentliggørelse her på My-Pleasure. Til gengæld skal du ikke snydes for hotellet, for det fejlede på ingen vis noget som helst. Det første, der slog mig, var farvevalget, der blød på en dybblå vejbelægning foran indgangen – og efter ankomst og check ind åbnede der sig et enormt rum med lyse flader, glas og siddegrupper, bar og terrasseområde.

Receptionen - for enden stor terrasse, til venstre bar og til højre siddeområder med udgang til terrasse med fin udsigt til golfbanen.

Inden jeg for alvor kan gå på opdagelse på et hotel, kræver det, at jeg har set værelset – og udsigten. Det er altid et spændingsøjeblik, når døren går op og værelset kommer til syne. Mit værelse på Oitavos? Blåt! Og på ingen måde skuffende.

Badeværelset er kun delt af en halvvæg - og præget af masser af glas

Lykken er for alvor gjort, hvis der er terrasse eller altan, hvor frisk luft kan nydes og denne gang var der dømt XL-space…

Udsigt fra terrassen - til golfbanen i øvrigt

Med siddegrupper og vue til solnedgang blev en pre-dinner stund nydt i solen – forinden var der blevet tilbagelagt få, men kvikke kilometer i det tilhørende – og ganske fint udrustede – fitnesscenter, som ligger i hotellets undertage, der også byder på sauna og pool. Vistnok også diverse behandlingsrum til welness junkier.

Slå dig ned - og nyd solen.

Værelserne er rummelige, der er det gear, du har brug for – og mere til. To gange tv, iPod dock og wifi for nu at nævne lidt. Og i øvrigt stor seng, sofaarrangement og arbejdsbord.

Der er særdeles blåt og farven er en del af det gennemgående koncept, formoder jeg.

Arbejdsstation med integreret tv

Nå – der skal mad til, og du kan i løbet af dagen slå dig ned i hotellets loungeområde, som ligger sammen med baren – ganske praktisk. Derudover ligger der en mere afsides og særdeles hyggelig restaurant, som hører til hotellet.

Der kigges mod vest i loungen.

Med udsigt til hav og himmel, hvis farve matcher den gennemgående blå farve på hotellet blev hotellets store terrasse indtaget – og selvom fotoet er ganske mennesketomt, så burde det være muligt at danne sig et stemningsbillede. Er du i tvivl, så kan jeg oplyse, at udendørsmusikken gør det hele mindre “sterilt”.

Der blev serveret drinks her med aftensolen i smasken...

Som mørket falder på ændrer hotellets stemning sig – en ny lyssætning vågner og det samlede indtryk forandres. Det er den slags, der efter min mening, gør en hoteloplevelse ekstra interessant og overraskende.

Lyssætning af den lækre slags.

Der blev ringet af forholdsvis tidligt. Dagen derpå gik turen videre til Marbella med en tidlig morgenflyver. Afgangen var så tidlig, at den officielle morgenmad ikke var serveret. Løsningen? Roomservice før klokken 6. Valget? En omelet, kaffe, frisk juice og en fræk banan, der – som eneste anke – var en anelse overmoden.

Leveret til døren...

Er du til Atlanterhavs stemning lidt syd for Lissabon, så kan du rode rundt på The Oitavos’ hjemmeside lige her <—

Pin It

You may also like