Home Pindemadder Mash goes XL

Mash goes XL

by Nicolai Klingenberg

I fredags var jeg inviteret til udvidelsesgilde hos MASH på Skovriderkroen. En ombygning har gjort, at Mash på “Skovrideren” nu er Danmarks største steakhouse. Jeg fik sammensat et videointerview med Mikkel Glahn i den silende regn, så du kan blive klogere på “bøfferne”. Og så er der faktisk også noget om nyt kød…

Klar til storytelling og kødnyt...

De hårde facts? Så gerne – 1.300 kvadratmeter bøfetempel står nu færdigt. Gæster, der tidligere har frekventeret reservat-bøffen, vil vide, at det har været lidt småt med borde til større selskaber. Men så kom udvidelsen, hvorfor der nu er plads til større grupperinger, der måtte ønske at mæske sig i fællesskab. Samlet set er der nu plads til 275 spisende på “kroen”.

Skitsen lever fint op til det færdige resultat

Nu med endnu bedre udsigt til suppen aka Øresund.

For ganske nylig blev der i øvrigt tastet hårdt på skærmen, da det nye menukort skulle se dagens lys, og som seneste nyhed, finder man nu “eksotisk kød fra Uruguay”. Det nye kød er fra Hereford “dyr” og er grainfed. Det betyder, at dyrene har gået i fedlock mellem 110 og 115 dage, hvor de er blevet kornfodret, lyder det i seneste nyhedsbrev. Men nok om bogstaver – her kommer Mikkel Glahn med yderligere info:

Velbekomme!

The new meat - og det smager sublimt. Og så i små størrelser - forvent lidt sødere smag end vanligt.

Er du blev kødsulten, så finder du bookinginformationer om MASH på Skovriderkroen her <—-

 

You may also like

3 comments

Ditte 11. juni 2012 - 21:17

Spændende.

Kød til forret, hovedret og så lidt kød til dessert. Win!

Reply
Anonym 12. juni 2012 - 05:37

Hørt!

Reply
Mg 12. juni 2012 - 07:07

Kød med udsigt:-)

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk