Home Pindemadder Mash goes XL

Mash goes XL

written by Nicolai Klingenberg 11. juni 2012
Pin It

I fredags var jeg inviteret til udvidelsesgilde hos MASH på Skovriderkroen. En ombygning har gjort, at Mash på “Skovrideren” nu er Danmarks største steakhouse. Jeg fik sammensat et videointerview med Mikkel Glahn i den silende regn, så du kan blive klogere på “bøfferne”. Og så er der faktisk også noget om nyt kød…

Klar til storytelling og kødnyt...

De hårde facts? Så gerne – 1.300 kvadratmeter bøfetempel står nu færdigt. Gæster, der tidligere har frekventeret reservat-bøffen, vil vide, at det har været lidt småt med borde til større selskaber. Men så kom udvidelsen, hvorfor der nu er plads til større grupperinger, der måtte ønske at mæske sig i fællesskab. Samlet set er der nu plads til 275 spisende på “kroen”.

Skitsen lever fint op til det færdige resultat

Nu med endnu bedre udsigt til suppen aka Øresund.

For ganske nylig blev der i øvrigt tastet hårdt på skærmen, da det nye menukort skulle se dagens lys, og som seneste nyhed, finder man nu “eksotisk kød fra Uruguay”. Det nye kød er fra Hereford “dyr” og er grainfed. Det betyder, at dyrene har gået i fedlock mellem 110 og 115 dage, hvor de er blevet kornfodret, lyder det i seneste nyhedsbrev. Men nok om bogstaver – her kommer Mikkel Glahn med yderligere info:

Velbekomme!

The new meat - og det smager sublimt. Og så i små størrelser - forvent lidt sødere smag end vanligt.

Er du blev kødsulten, så finder du bookinginformationer om MASH på Skovriderkroen her <—-

 

Pin It

You may also like