Home EkviperingGrej & grooming Sailormade – vind et armbånd til dit håndled

Sailormade – vind et armbånd til dit håndled

by Nicolai Klingenberg

Vi skal til det igen – vi skal have en herlig præmie på højkant – det omhandler et armbånd. Smykker har været et omdiskuteret emne, men i dag kom dagen, hvor der er et stykke håndledslir på højkant. Et armbånd helt uden spirituelle budskaber.

Maritime sager til håndleddet – og både til ham og hende…

Lad os lægge ud med at blive klogere på, hvad det ganske kort handler om – hermed tre kvikke til de danske gutter, der har taget initiativet til at få armbåndene til Kongeriget Danmark.

En sailor og solen…

Endnu et armbånd har set dagens lys. Navnet er Sailormade – I har ført det til Danmark, men lad os lige få lidt historik om hvordan og hvorledes…
– Sailormade er fra New York og er på godt og vel et år blevet en kæmpe succes i bl.a. Californien og New York, hos både mænd og kvinder. Armbåndene henter deres inspiration fra sejlsportsverdenen, hvor alle materialerne er tilsvarende dem, som findes på de classiske yachts. F.eks. er låsen en miniatureudgave af den samme lås som er brugt på både i mere end 100 år. Det simple og stilrene design, kombineret med sejlsportens høje kvalitetsniveau, er Sailormades varemærke og tiltaler derfor både det stilbevidste, såvel som det mere konservative, klientel.

Close up.

Jeg vil mene, at markedet for armbånd er ved at være godt mættet – men hvorfor er der plads til jer?
– Store danske succeser viser, at markedet langt fra er mættet. Danmark er traditionelt en stolt søfartsnation med stærke rødder i den maritime verden. Sailormade er et godt eksempel på simpelt maritim kvalitet. Armbåndene er både moderne og rustikke på samme tid, og deres enkelthed går godt i spænd med den simple og underspillede nordiske stil. Bær det under sweateren eller skjorteærmet, på din båd eller din bycykel. Intet unødigt bling bling, ingen misforståede religiøse budskaber, og ingen troldekugler”¦

Tilsæt en yacht om du lyster.

Hvad kan vi forvente at se fra jer på længere sigt?
– Når team Sailormade ikke deltager i regattaer eller nyder Campari på soldækket, arbejder de på en række spændende produkter henvendt til sejlsporten. Forvent flere flotte og tidsløse produkter samt en række spændende samarbejder… Mere information kan findes på www.sailormadeusa.com eller på tlf. 3011 5151 / 3052 0752

Undertegnedes Audemars Piguet Royal Oak Chronograph i selskab med matchende Sailormade sag. Spot on!

Var det noget for dig?
Uanset om du har lov til at sejle optimistjolle, vandcykel, luksusyacht eller ingen af delene, er Sailormade måske noget for dig. I øjeblikket er det Axel, der er eneforhandler af armbåndene, som lander i forretningerne i uge 28 med en startpris på 500 kroner.  Nyhedsværdien skal dog fejres, og derfor har vi nedenstående armbånd på højkant i en fotokonkurrence.

Det er denne røde frækkert, du kan vinde… Send et foto af dit håndled – enten bart, med et ur, armbånd, blæk eller noget helt andet…

Send et foto af et eller begge af dine håndled – med eller uden andre armbånd, ur, blæk eller lignende. Emailen er nk@my-pleasure.dk, og du kan deltage til og med søndag den 8. juli.

Her skulle det være muligt at finde et par referencer til Sailormade…

You may also like

6 comments

Mikkel Glahn 27. juni 2012 - 10:20

want one! Very nice:-)

Reply
Anonym 27. juni 2012 - 18:25

Frem med kameraet, og send dit bud på nk@my-pleasure.dk 🙂

Reply
Rasmus Erichsen 27. juni 2012 - 19:18

Luksus konkurrence 🙂 Ser frem til det.

Reply
Anonym 27. juni 2012 - 19:40

Tak for venlige ord…

Reply
Jonas 9. juli 2012 - 08:05

hvornår bliver vinderen offentliggjort ?

Reply
Anonym 9. juli 2012 - 13:28

I denne uge… Der er kommet herligt mange bud!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk