Home Kort - men godt Gad vide, hvem der mon har fødselsdag i dag…

Gad vide, hvem der mon har fødselsdag i dag…

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Dagen i dag er ganske særlig – jeg fylder år. En begivenhed af særdeles vigtig karakter vil jeg mene. Som sommerbarn og -voksen er det dog beklageligt, at vejret er, som det er. Men det er ikke min skyld. Jeg sværger. I dag? Der kan du se min ydmyge ønskeseddel, se en gratulationsvideo fra mit fødeårti og ikke mindst, hvad der skal i glasset “heute abend”.

Få den fulde liste i dagens indlæg…

Omend en fødselsdag ikke længere er, hvad den har været, så kan jeg ikke frasige mig en hvis begejstring, når kalenderbladet viser den 12. juli. Dagen bliver altid brugt i godt selskab, der spises godt og skåles i ditto, og jeg overbeviser mig selv om, at 30’erne er de nye 20. Men nok om det – der skal gerne en ønskeliste på bordet, når man fylder år, og en sådan fik jeg netop fiflet sammen.

Det, der lige faldt mig ind.

Nedenstående potpourri er af tysk karakter – jeg vil bede dig om at bide mærke i atmosfæren: En studievært hilser kækt på Chris Roberts, flipperne er store, håret forholdsvis vildt (sikkert både her og der), stemningen høj og studiet moderne. Selv samme hymne findes også i en dansk variant, som er fremført af Annette Klingenberg – og nej, det er ikke min mor. Eller en fra min familie. Men tryk på trekanten, lad musikken spille, og brug du blot videoen fremadrettet, når en god ven fylder år. Take it away, Chris.

Og så var der lige det med aftenens begynderglas – det blev en 2002’er. En gave fra sidste års fødselsdag. Fylder du også år i dag? Så tillykke med dig unge jas.

Jalla jalla – i aften står den på champagne fra Ayala.

Tak for opmærksomheden.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Pin It

You may also like

7 comments

Anders Peter Jørgensen 11. juli 2012 - 23:40

Tillykke med dagen, unge jas!

Reply
Anonym 12. juli 2012 - 06:19

Af hjertet tak, Anders!

Reply
Tbf 12. juli 2012 - 07:35

Happy Birthday 🙂

Reply
Anonym 14. juli 2012 - 09:35

Mange tak Tina!

Reply
Steffen 12. juli 2012 - 13:09

Synes ikke jeg kan se Werthers Echte og tweed jakker på den liste. 🙂

Tillykke.

Reply
Anonym 14. juli 2012 - 09:35

Tweedjakken er i hus! 😀 Og tak Steffen! 🙂

Reply
Dennis Grauslund 12. juli 2012 - 14:12

Stort tillykke! Må din dag blive fortræffelig!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.