Home EkviperingKluns Efterårsmode 2012 i følge Axel

Efterårsmode 2012 i følge Axel

by Nicolai Klingenberg

Der er ganske få dage til, at sommeren officielt spiller på sidste vers. En ny sæson venter – ikke truer. Det handler om efteråret, og selvom det betyder lavere grader, så kan vi være heldige at have en fantastisk – og lun – september. Og så er der lige det med garderoben. De korte rør pakkes væk, og der er plads til nyt i skabet. Jeg lod Mikkel fra Axel komme til orde for at gøre os lidt klogere på efterårsmode anno 2012…

Belstaff er på pletten – og jeg har set deres jakker i vokset bomuld i levende live. Dem spår jeg stor succes…

Hvilken stil vil præge hylder og bøjler til efteråret hos jer?
– Det bliver overvejende mørkt. Koksgråt, sort, mørkeblåt. Men der klemmer sig også nogle fede røde, brune og grønlige nuancer ind. Stilen bliver en tak mere clean, men med nogle nye, fede detaljer på nogle af de ellers traditionelle beklædningsgenstande . Der kommer ikke til at være helt så mange jeans som tidligere, til gengæld kommer der til at ske en masse på buksefronten.

Nogle nye brands?
– Vi får en masse nye fede brands ind. Her kan, blandt andre, nævnes Preventi-sko/støvler, Daniele Fiesoli-strik, Incotex Red-bukser (anses for at være en af verdens bedste bukseproducenter og producerer blandt andet for Ralph Lauren Black Label), Leather Crowne-sneaks, Hollywood Trading Company (med den velklingende forkortelse H.T.C.)-støvler, accessories, skind, og så tillader jeg mig også at nævne Belstaff, da de har ændret image og opgraderet kollektionen, så de i den grad kan blande sig med de allerstørste topbrands.

Er der noget, der frister? Så tryk på fotoet…


Hvad bliver sæsonenes must have efter jeres overbevisning?
– Et par fede støvler. Rå i looket, ikke for pæne. De vil kunne bruges til stort set samtlige looks i efteråret. Personligt glæder jeg mig til at høre responsen på et par meget mørkerøde støvler, vi får fra Preventi, De er specielle, bevares, men bliver de stylet rigtigt udstråler de god stil i en helt uhørt grad.

Og hvad skal man undgå?
– Jeg ved ikke, om der er noget man decideret skal undgå. Jeg syntes dog, man skal undLADE kun at holde sig til jeans eller chinos. Der kommer så ualmindeligt mange fede kvaliteter og snit og detaljer, at jeg kun kan råde alle til at prøve lidt af hvert. Hvis jeg endelig SKAL pege på noget, man skal undgå, må det nok være smækbukser…

Vil du videre? Tryk på fotoet for at komme til webshoppen.


Et par afsluttende ord…?
– Som fodnote kan jeg sige, uden at tage munden for fuld, at det bliver den fedeste sæson i Københavnerbutikkens historie.

Det skal afsløres, at der er en stribe indlæg på vej om efterårsmode 2012 og med nogle af ovenstående klæder. Det bør ligeledes nævnes, at en del af varerne er på vej til både Aarhus, København og Axel.dk, så tålmodighed kan være en nødvendighed.

 

Glad for mode og looks? Så tag et kig på de mange andre indlæg her <—

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk