Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 68

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 68

by Nicolai Klingenberg

Det er blevet søndag, efteråret nærmer sig, og det samme gør mandagen. Men lad os begynde med et tilbageblik på de sidste syv dage, der har budt på en rejse til syden. Og noget farverigt.

Tirsdagen var særdeles kulørt…

En længe planlagt tur blev til en realitet. Programmet? Afslapning, god mad, endnu bedre samtaler og fantastisk selskab.

Vi fløj mod syd

Med herlig udsigt, høje varmegrader, musik på anlægget og en forfriskning i hånden var rammerne og oplevelserne på så et højt et plan, at vi mente, at turen ville blive husket længe. Og at den gerne måtte gentages.

Destinationen var Cannes.

Den slags skal man skåle på.

Tre våde elementer

Andreas er en fortrinlig kok. Seks retter blev det til på dag to. Billederne var dog ikke gode nok til, at de tåler at blive vist her. Det ville være synd for både mad og kok. Til gengæld nåede vi også forbi den lokale dansebar.

Baoli by night.

Der blev hentet morgenmad af den friske slags.

Allo?

Vi ventet snuden hjemad igen.

Aftenindflyvning til KBH.

Og tænk sig – jeg var til tandlægen.

Hurra – nul huller…

I torsdags gik det løs med endnu en event. Var du med, og har du fotos, må du meget gerne maile dem til nk@my-pleasure.dk.

Endnu flere gode gutter samledes til herreevent på Front. Tak til alle – flere fotos følger.

Endnu et interessant ur blev spottet – og det er endda limiteret. Særdeles nydeligt, hvis du spørger mig.

Jeg faldt over denne lækre jubilæumssag, som snart ryger under hammeren. Tryk på foto for mere info…

Hvis klokkeværket skulle være noget for dig, finder du det her <–

Du ønskes en sublim søndag.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk