Home Living Valcucine Artematica – et køkken to die for

Valcucine Artematica – et køkken to die for

written by Nicolai Klingenberg 26. august 2012
Pin It

En venlig læser har en passion for møbler og indretning – og køkkener. Passionen har han gjort til en levevej, og da han viste en af de seneste nyheder via en mail, måtte jeg bede om noget mere info. Køkkenet Valcucine Artematica fortjente nemlig opmærksomhed, da det i min bog virkelig “spiller”. Se videoen og billederne, og døm selv…

Synes du “Nå, ja – det ser da ok ud” – så vent, til du ser de levende billeder…

Der er sikkert andre, der spiller på det der med at tage de moderne apparater ind i køkkenet – her tænker jeg for eksempel på iPad’en, som er så moderne, at jeg ikke selv ejer den endnu, men jeg har ikke set tilbudet om, at man har en USB tilslutning i køkkenet. Altså før nu. Det skal ikke være altafgørende for, om jeg ville vælge det ene frem for det andet, men det er en fiks detalje. Og hvad nu hvis man vælger at integrere andre smarte løsninger, som gør køkkenet til en fest? Bogstaveligt talt. Jeg mindes talrige fester, der enten er afsluttet, opstået eller foregået i køkkenet.

Skal der være fest, så lad der være… røremaskine. Og en USB tilslutning. Det er altså smart – også selvom man bare kunne oplade direkte via et vanligt stik…

Nok ord – det er tid til en video, hvor du kan se, hvordan hele det smukke køkken tager sig ud. Tryk på trekanten, og filmen begynder.

Træt af at åbne og lukke skuffer og skabe for at tilsætte et og andet? Så kan løsningen være at vippe stålhylderne frem – vupti: Alt inden for rækkevidde. Om det vil være nemt at holde rent, kan jeg ikke garantere, men herlig løsning. Generelt er det et “hiv-frem-og-gem-væk”-tema over køkkenet. Det kan ligne en enorm skænk, når køkkenet ikke er i brug – herligt for folk, der kan lide det minimalistiske, men også ganske praktisk.

Intelligent. Og hygiejnisk.

Der er mulighed for at integrere alskens typer lys i elementerne, så de fremstår som et rumskibslignende fartøj (uden aerodynamik) på stand-by, mens bagvæggen byder på et mere hvidt lys. Havde det ikke været for de blå lys – jeg antager, det er LED-lys – havde det været en tand for sterilt for min smag.

Og der blev lys…

Indrømmet – køkkenet tager sig renest ud som herunder, og en sådan opsætning kræver selvsagt talrige ledige meter. Jeg vil ikke mene, at et knæk i opsætningen i forbindelse med pladsudnyttelse i et hjørne ville ødelægge helhedsindtrykket, men det kunne sikkert skabe andre interessante muligheder a la en “Jeg-sidder-lige-og-arbejder-her”-plads.

Det hele set lidt på afstand.

Et Valcucine køkken koster fra 50.000 kroner og op til + 300.000 for topmodellen.  Yderligere information får du på nedenstående info:
Rosberg Interieur, Skindergade 15, 159 København K, Tel.: +45 61 26 60 03, www.rosberg-interieur.dk

Der findes flere artikler om møbler, kunst og lignende i living kategorien her <—

Pin It

You may also like