Home Ure Vind jubilæumsbogen Klarlund – navnet forpligter

Vind jubilæumsbogen Klarlund – navnet forpligter

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Er du glad for ure? Og smykker? Og fakta om begge dele? Så kan dagens konkurrence velsagtens trække i dig. Klarlund kan nemlig fejre 65 års jubilæum i år, og det fejres med en bogudgivelse. Der er ti eksemplarer af bogen “Klarlund – navnet forpligter” på højkant, og du kan vinde en, hvis du har noget godt på kamerarullen… Og det gælder både mandlige og kvindelige læsere!

Det her er godt nok en saga om Rolex, der er slået op på – kvinder der ikke måtte have en interesse i ure, bør dog også deltage, da bogen indeholder et stort kapitel om smykker og diamanter.

Bogen kommer fra tryk den 25. oktober i år, men vi sætter skub i konkurrencen allerede nu. Prisen er vanligvis 300 kroner, men er du en af de ti heldige, der sender et foto, som begejstrer “Team Klarlund”, så kan glæde dig over at få tilsendt dit eget eksemplar.

Den kan gøre dig klogere – og pynte på reolen eller kaffebordet

Du får nyttig viden om mekanik, forklaringer på carat, spændende ur-historier og nyttig viden om de ædle sten, som har fascineret gennem århundreder.

Hvordan er det nu lige med carat? Og karat?

Der er selvsagt også fundet plads til Klarlunds historie i bogen – i presseskrivelsen forlyder det, at 2011 blev året, hvor man kunne fremvise den højeste omsætning i virksomhedens historie. Udover smykkeafdelingen, som også har en diamantgraderer ansat, så finder man urmærker såsom Rolex, Panerai, Cartier, Vacheron Constantin, Omega, TAG Heuer og Audemars Piguet – hvis du ikke vidste det.

Mere end seks årtier er samlet i skrivelsen…

Jeg er klar på at deltage i konkurrencen- og vil gerne deltage. Hvad skal jeg gøre?

Du skal sende et ur- eller smykkefoto, som du selv har taget, til nk@my-pleasure.dk. Det er nemt nok. Og kan du ikke beslutte dig for, hvilket foto, du bedst kan lide, kan du sende tre.

Konkurrencen løber til og med søndag den 23. september, hvorefter vinderne får besked. Dommerpanelet består af to repræsentanter med fine titler fra Klarlund: Administrerende direktør Stig Andersen og PR Communication Officer Cecilie Hammelev-Wethje.

Inspiration til ur-fotos? Så gerne – herunder to ure.

Et herligt Audemars Piguet Royal Oak

Og en klassisk Daytona – i hvidguld

Der ventes i spænding på fotos af ure, ringe, halskæder, øreringe og andre herlige smykker! Bud modtages til og med den 23. september på e-postadressen nk@my-pleasure.dk

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Pin It

You may also like

2 comments

Kj 29. september 2012 - 23:04

Hvornår bliver vindene offentliggjort?

Reply
nicolaiklingenberg 29. september 2012 - 23:40

Fotos er til vurdering hos Klarlund – venter selv spændt!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.