Home Rejser Guadeloupe – en mulig feriedestination til vinter

Guadeloupe – en mulig feriedestination til vinter

by Nicolai Klingenberg

Nuvel – at rejse er at leve, og at skrive om en destination er for mit vedkommende at være mere død end levende. Selvklart ville jeg helst sidde i øgruppen Guadeloupe og sippe noget køligt, men jeg skrev disse ord. Det næstbedste må være at drømme sig til øgruppen – og kan både du og jeg i dagens indlæg, som oven i købet er sponseret…

Klar på lidt ferieinspiration?

Og det bliver værre endnu for undertegnede, for i en pressetekst lyder det, at de små fransk-caribiske øer med form som en sommerfugl, har været den nærende, poetiske kilde for usædvanlig mange forfattere og digtere.” Er det at gnide saltvand i såret på en, der holder af at skrive? Det skulle jeg mene. Fotopause tak.

Hvem ka’? Katamaran ka’ – blot ved at se på fotos, spirer den indre digter.

En anden højt værdsat beskæftigelse på mit afslapnings CV tæller fiskeri. Du ved – med en doven stang i hånden og tankerne flyvende. De fangster, jeg har gjort mig – og særligt på det seneste – har ikke været værd at skrive hjem om. Eller at bringe hjem for den sags skyld. Og det er heller ikke det vigtigste, men at have muligheden for at stå i plusgrader på den rigtige side af tyve grader, mens vejret herhjemme er kendetegnet af et nul eller måske et minus foran temperaturen, får det til at gibbe i mig. Og stangen, hvis du forstår.

Sushi på vej? Eller et selvfanget væsen? Jeg ku’ i den grad godt klar begge dele.

Nyopført all inclusive? Ikke lige her. Og tak for det. Omend jeg ikke er den helt store eventyrer, når jeg ferierer, kan det være rart at opleve noget historisk, når man rejser ud.

Jeg er på ingen måde krævende, og hvem siger, at alt skal være femstjernet? Jeg kan fint tage mig til takke med en lille matrikel og et tag over hovedet. Måske lige en palme også. I hvert fald bare for en overnatning eller to. Da der er tale om en øgruppe, burde der være talrige muligheder for hel- og halvdagsudflugter, som ikke foregår i bus.

 

Var stillbillederne ikke nok, så find solcremen og badebuksen frem, og nyd en stemningsfuld strimmel fra den tilsyneladende fine destination herunder:

 

Vil du vide mere om Guadeloupe? Så klik her <—

Glad for skrivelser om rejser? Så klik her <–


Og har du været på, må du hellere end gerne smide et par ord om ferien og oplevelsen i kommentarfeltet.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk