Home EkviperingGrej & grooming LeatherProjects og My-Pleasure alliancen – nu til salg

LeatherProjects og My-Pleasure alliancen – nu til salg

by Nicolai Klingenberg

Så blev det en realitet – de første kortholdere eller “card and cash keepers” er i spil. De lækre sager er lavet i samarbejde med Jeppe Dencker fra LeatherProjects.com, og teaserindlæg, der kom på for et par dage siden, satte skub i sagerne. Der er faktisk kun fem eksemplarer tilbage…

Et herligt opslag, hvis jeg selv skal sige det. Og nu klar til bestilling…

Jeg genager gerne: Der er lavet 10 nummererede eksemplarer, de er alle lavet af læder i fornem kvalitet – og så er det lavet i hånden af dansk arbejdskraft. Designet har jeg været inde over – mundtligt og i skiteseform, hvorefter Jeppe Dencker kom med feedback og justeringer. Jeg havde en idé – Jeppe kunne eksekvere den.

Og hvorfor egentlig denne produktion i det hele taget? Først og fremmest fordi, der har været en efterspørgsel verdens bedste læsere (ja, det blandt andet dig), som gerne så, at jeg lavede “noget”. “Noget” er meget bredt – og i stedet for at rulle “noget” ud i form af for eksempel tøj, var idéen at skabe noget “one size” så at sige. O gerne noget der ikke er modebetonet. Et produkt, der er unikt – i hvert fald i 10 eksemplarer – og som oser af kvalitet. Kvalitet i form af gode materialer, men også i form af dansk håndværk.

I lommen er den smallere – blot til info

Disse faktorer opfylder Jeppe Dencker med LeatherProjects. Vi holdt et møde, og jeg fremlagde nogle tanker og idéer, som vi så arbejdede videre på sammen. Jeg er ingen mester til håndarbejde, men idéer har jeg nok af, så idéen blev en realitet med Jeppes kunnen og gøren. Men er det så bare det?, tænker du måske. Nej. Der kommer mere. Og nok også andet end læder. Der kommer dog med garanti mere i læder. Både limiteret og ikke limiteret. Og noget andet end kortholdere.

Og mere fylder den faktisk ikke…

De første idéer er viderebragt til Jeppe. Jeg kan heller ikke afvise, at jeg har set nogle flere prototyper, men det er en helt anden historie. Frister den sag, du ser i dette indlæg, kan jeg oplyse, at prisen er 800 kroner, som afregnes direkte med LeatherProjects. For halvtreds kroner mere, kan du oven i købet få dine initialer på kortholderen. Håndgraveret naturligvis. I skrivende stund er numrene 5, 6, 8, 9 og 10, de eneste, der er tilbage.

Værktøj til initialer fra LeatherProjects – med talrige år på bagen i øvrigt…

Jeg takker stort for den fornemme interesse, og skulle du være interesseret i denne første kollektion, kan du skrive til e-mailen nk@my-pleasure.dk

Med fyld – og der er plads til talrige kort, lidt bon’er og kontanter.

Kortholderen er udsolgt – vil du være blandt de første, der får besked om næste produkt, så send en e-mail på nk@my-pleasure.dk

You may also like

3 comments

Tinghus 26. september 2012 - 22:06

Hvor længe går der ca. inden de ligger i postkassen? Jeg har fået bestilt en og jeg kan s*u ikke vente med at blære mig med den!

Reply
nicolaiklingenberg 27. september 2012 - 11:56

Maks to uger fra pengene blev overført. 🙂 Ser frem til et foto af sagen med dit indhold i.

Reply
Tobias 1. oktober 2012 - 11:43

Jeg glæder mig stort og venter spændt, på mit eksemplar. – med initialer forstås 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk