Home Rejser Lej en villa i Cannes i efteråret – du får varme og 15 procent rabat

Lej en villa i Cannes i efteråret – du får varme og 15 procent rabat

by Nicolai Klingenberg

Husker du skrivelsen om den herlige mulighed for at leje en villa i Cannes? Godt – og hvis ikke, skal du bare læse videre, for jeg linker til skrivelsen. Den er nemlig stadig aktuel. Der røg et par bookinger igennem systemet, og jeg var selv forbi hytten med nogle gode venner. Rabatten? Den får du stadig – og huset er ledigt i næste måned. Og måneden efter.

Voila! Og bon voyage.

Jeg gør det kort – normalprisen er 1.800 euro pr. uge i oktober. Men fordi du læser disse linjer, får du 15 %  i læserrabat, hvilket bringer ugeprisen ned på 1.530 euro for en uge. Del det beløb med 10, og så har du, hvad I skal smide pr. mand, hvis I indtager alle senge og ellers afregner hver for sig.

Hvad kan du se frem til? Altså en pool, lækkert udeområde, en overkommelig taxa-tur for at nå den legendariske Baoli og en endnu kortere tur for at komme til bageren. Køleskabet kan i øvrigt rumme uhyggelige mængder rosévin, som fås til spotpris i supermarkedet. Selv samme rosé udmærker sig også som grillkammerat, når du vender bøffen eller fisken. Men nu skal det hele ikke handle om vin. Du kan også tage en helt almindelig øl.

On location hilsen. Beklager, hvis du har set fotoet før.

Knytter du løbeskoene, så er vejen ned til bageren behagelig – det går ned af bakke. Til gengæld skal du ase noget mere i det, når turen går op igen. Har jeg hørt. Jeg fik aldrig løbeskoene op af tasken, men det kan du gøre.

Hytten er ledig fra den 14. oktober til den 2. november og igen fra 6. november og frem. Du kan jo kigge i din kalender og se, om det passer ind. Passer det som fromage i baguette, kan du sende mig en mail på nk@my-pleasure.dk – så får du al den info, du skal bruge.

Den fulde skrivelse om huset i Cannes finder du her <—

You may also like

5 comments

Flemming Sørensen 8. september 2012 - 10:14

Husker godt artiklen, men tak for at bringe villaen igen. Linket er sendt videre til gode venner i håb om at nyde godt selskab i fantastiske omgivelser. Ved du om samme rabatordning gælder næste efterår? God weekend fra Oslo

Reply
nicolaiklingenberg 9. september 2012 - 18:35

Tak – og god søndag i øvrigt! Du kan sende mig en mail på nk@my-pleasure.dk, så ser vi på det!

Reply
Christina Høimark 11. september 2012 - 09:04

Jeg tænkte om det vat muligt at booke den til sommer ca. 8 personer, kvinder mellem 31 og 35?

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk