Home Grej & grooming Tilbageblik på herreaftenen i snapshotform

Tilbageblik på herreaftenen i snapshotform

written by Nicolai Klingenberg 2. september 2012
Pin It

Vi var færre end vanligt, men stemningen var mindst lige så god. Der blev diskuteret pasform, ure, drinks og muligheder udi fremtiden. Gode gutter fra nær og fjern mødte op på Scandic Front, og nogle blev længere end andre. Personligt endte aftenen tidligt for mig – klokken 06.30 ringede jeg af, men det er en anden historie. Lad os få et par retrospektive snapshots fra den herlige torsdag.

Der samtales – og skrives.

Invitationen var måske ikke kommet på det mest belejlige tidspunkt, for ferien rasede på sit højeste, men alligevel endte vi med at være omkring 35 stykker. At det ikke var helligdag dagen derpå, har ganske sikkert også spillet en rolle.

Bombay på køl – og denne smage svært varieret grundet Copenhagen Cocktail Academys tryllen bag baren.

Men altså – vi kan ikke altid være 50 eller 120, så det går nok alt sammen. Ingen undskyldninger herfra, men til gengæld hører jeg gerne fra dig, hvis du har inputs til kommende arrangementer. Imens du tænker over det, kan du lige snuppe en af de nedenstående.

Herlige pindemadder i fadevis.

Det var i øvrigt muligt at turnere centrum rundt i den herlig el-vogn fra Garia – et par gutter tog dette meget bogstaveligt, og med undtagelse af dem, der kørte helt til døren, som herunder, blev der berettet om lifts til kønne piger.

Dovenskaben ville ingen ende tage… Lige til døren – og lidt længere.

Efter sådan en omgang Thorkild T ræs, kan det være rart lige at styrke sig lidt i baren.

Hr. Gram i færd med en lille en, som bliver til en større en.

Velkomponeret og klar.

Voila!

Dernæst kan man jo passende tage et smugkig på tiden.

Urhjørnet var ekviperet med lækkerier fra Bonell’s

Og et close-up.

TAG Heuer i flere varianter.

Og så lige en sidste en…

Der ringes så småt af…

Du siger bare til, hvis du har noget, der kunne være en idé til fremtidige projekter – emailen er nk@my-pleasure.dk

Pin It

You may also like