Home Pindemadder Dining med Diners – nu med fordele

Dining med Diners – nu med fordele

written by Nicolai Klingenberg 26. oktober 2012
Pin It

I dag handler det om at spise – og om at få en fordel. Ikke noget rabat-kick-back, men via et kreditkort. Det er Diners, som for tiden kører en kampagne, der går under mottoet “Tag en digital timeout og gå ud at spise!”. Og ikke kun i Danmark…

Jeg indrømmer, at jeg som oftest har kamera med, når jeg spiser ude. Men det er for din skyld. Du kan passende lade Instagram og Facebook passe sig selv, mens du spiser…

Hvorfor bare gå forbi, når man nu kan sætte sig ved bordet og nyde godt selskab og ditto spise. Frem med kortet, nyd livet og få et par fordele med som kunde. Hvilke fordele, der er tale om får du et link til sidst i skrivelsen…

Telefonen ligger nu stadig på bordet, men underholdningen er gammeldags og offline. En bog hedder sådan en sag.

Fra kortets side lyder det, at man nu slår et slag for det virkelige liv – altså det, der ikke omhandler onlinelivet, som kan være karakteriseret af e-mails, apps der skal bruges og statusser, der skal opdateres. Diners samarbejder med nogle af Skandinaviens bedste restauranter, og her kan kortholdere og kunder fra Diners Club nu få en fordelagtig restaurantoplevelse. Hvilke fordele, der er tale om, kan du se her <–

 

Du finder mere info om Diners her <–

Benytter du kreditkort? Så hører jeg gerne hvilket – og hvilke fordele du sætter pris på.

Pin It

You may also like