Home Pindemadder Dining med Diners – nu med fordele

Dining med Diners – nu med fordele

by Nicolai Klingenberg

I dag handler det om at spise – og om at få en fordel. Ikke noget rabat-kick-back, men via et kreditkort. Det er Diners, som for tiden kører en kampagne, der går under mottoet “Tag en digital timeout og gå ud at spise!”. Og ikke kun i Danmark…

Jeg indrømmer, at jeg som oftest har kamera med, når jeg spiser ude. Men det er for din skyld. Du kan passende lade Instagram og Facebook passe sig selv, mens du spiser…

Hvorfor bare gå forbi, når man nu kan sætte sig ved bordet og nyde godt selskab og ditto spise. Frem med kortet, nyd livet og få et par fordele med som kunde. Hvilke fordele, der er tale om får du et link til sidst i skrivelsen…

Telefonen ligger nu stadig på bordet, men underholdningen er gammeldags og offline. En bog hedder sådan en sag.

Fra kortets side lyder det, at man nu slår et slag for det virkelige liv – altså det, der ikke omhandler onlinelivet, som kan være karakteriseret af e-mails, apps der skal bruges og statusser, der skal opdateres. Diners samarbejder med nogle af Skandinaviens bedste restauranter, og her kan kortholdere og kunder fra Diners Club nu få en fordelagtig restaurantoplevelse. Hvilke fordele, der er tale om, kan du se her <–

 

Du finder mere info om Diners her <–

Benytter du kreditkort? Så hører jeg gerne hvilket – og hvilke fordele du sætter pris på.

You may also like

1 comment

Thomas HK 27. oktober 2012 - 10:39

MasterCard Platinum og tilhørende Priority Pass

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk