Home Rejser På tur med Celebrity Reflection – sneak peek på et nyt krydstogt

På tur med Celebrity Reflection – sneak peek på et nyt krydstogt

written by Nicolai Klingenberg 11. oktober 2012
Pin It

Jeg er på farten – og tilbage før du ved det… Faktisk er jeg tilbage igen, men jeg tænkte du skulle have en lille teaser fra min seneste rejse, som har bragt mig til havs. Jeg har tidligere haft fornøjelsen af en jomfrurejse med et krydstogtskib, men denne gang var fokus mere “upscale”, mindre børnevenligt og med endnu bedre service…

I dag handler det om at stikke til søs…

Jeg tilstår, at skrivelsen her er blevet til, før jeg gik ombord, og derfor kan jeg ikke skrive det store – endnu. Men i min verden kan man ikke sige cruise uden at sige Love Boat. Og det bringer mig til filmen herunder, der viser, hvordan det kunne se ud, når man drog til søs for cirka tyve år siden…

I dag? Alting er i hvert faldt blevet større, mere fornemt, men man aner da stadig den helt særlige stemning. Se bare herunder, hvor du får et kig på den sag, jeg har været sejelende på i de sidste par dage…

Lynhurtig fakta? Så gerne!
Passagerkapacitet: 3.052
Bruttotonnage: 126.000 tons
Længde: 315 meter
Marchfart: 24 knob
Strøm: 110/220 volt
I trafik fra: November 2012

 

Jeg vender snart tilbage med en fyldestgørende reportage. Indtil da kan du læse mereom rejser her <–

Pin It

You may also like