Home Automobiler Smid vognen til vinteropbevaring hos Jeudan Parkering Gammel Mønt

Smid vognen til vinteropbevaring hos Jeudan Parkering Gammel Mønt

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Regn, rusk, slud og salt er ikke godt for de gamle vogne, men det råder Ole og resten af teamet fra Jeudan Parkering Gammel Mønt i den grad bod på. Forvent opvarmet kælder, automobil forkælelse og overvågning til den store guldmedalje.

I sne og slud skal bilen ikke ud… Til gengæld skal det holde varmt og godt – for eksempel hos Ole & co.

Sæsonen er sådan set skudt i gang, men der er stadig et par pladser at komme efter i “kælderen”. Og det handler ikke bare om at mokke bilen på liften for dernæst at sige på gensyn til foråret. Man er glad for fine biler – nye såvel som gamle – i P-huset, og derfor har man valgt at gøre lidt ekstra ud af opbevaringen.

Fra tid til anden er der også stejlende heste i stalden.

Ruller du dine fire hjul med tilhørende karrosseri til opbevaring, kan du se frem til en pakke, hvor bilen afleveres og herefter håndvaskes i kalkfrit vand og aftørres. Interiøret støvsuges og bilen parkeres i en lift. Batteriet bliver holdt i live med en impulslader, så batteriet er fuldt opladet.

“Hvem sidder der bag skærmen…”

Når du skal hente bilen igen, køres den frem, vaskes udvendigt og interiøret rengøres endnu engang. Og savner du at komme på hjul i opbevaringsperioden, kan bilen tages ned og startes, hvorefter du kan tage en tur i nærområdet eller blot kælderen. Der skal du bare give lyd i forvejen. Bilerne er enten placeret øverst eller nederst i liftene, så der ikke er fri adgang til dem – og “huset” overvåges i øvrigt af 40 kameraer.

På tredjedagen opstanden fra de… hvilende.

Prisen lyder på 900 kroner om måneden eks. moms i perioden 1. oktober til 1. april og er inklusiv er 2 gange vask og rengøring af interiør samt ladefunktion. Bilerne skal være forsikret fra ejer. Og har du flere biler, så får du rabat.

Var det noget for dig?
Så kontakt driftschef Ole Frederiksen på e-mail of@jeudan.dk eller på telefon 4199 7902.

Pin It

You may also like

4 comments

Steffen 19. oktober 2012 - 22:25

1M savl…

Reply
David K 20. oktober 2012 - 02:21

sweet wheels!

Reply
csteenbeck 31. oktober 2013 - 17:52

Faktisk ikke specielt dyrt. Inklusiv 2 x vask og rengøring… Er der en begrænsning på hvor ‘kort’ den må stå der? Det er vel minimum x-antal måneder eller hvordan? Binder man sig til hele perioden 1. oktober til 1. april?

Reply
nicolaiklingenberg 31. oktober 2013 - 18:02

Du må hellere tage direkte fat i dem – Ole ved alt. 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk