Home Living Urban Room – på besøg i Guldbergsgade 11

Urban Room – på besøg i Guldbergsgade 11

by Nicolai Klingenberg

Jeg hører et og andet om erhvervslejemål – groft sagt er den enes død, den andens brød. Eller succes for den sags skyld. Manden bag biksen i dagens indlæg hedder Jakob, og han har bragt en række lækkerier til Kongeriget – Skultuna manchetknapper, lidt brugskunst, herlige skjorter fra Italien og lædervarer fra selv samme støvleland. Plus det løse. Urban Room byder dog på langt mere end som så – kom med indenfor, og lur på lækkerierne.

Facaden mangler lige det sidste, men skidt nu pyt med det.

Jeg tilstår gerne, at jeg ikke besøger Nørrebro særligt ofte, men netop kvarteret omkring Guldbergsgade fortjener et besøg – og ikke kun på grund af Urban Room. Her findes flere andre herlige forretninger, men frem for alt en rolig og hyggelig stemning. I hvert fald da jeg var forbi. Urban Room ligger lavt, men det skal du ikke lade dig skræmme af – her findes vinduer i hele biksen, og lokalerne er lyse og åbne.

Det kreative hjørne.

Det, jeg allerførst så, var de talrige kunstværker, som prydede væggen bag disken – her var alt fra fotokunst og blyantstreger til nummererede værker i glas og ramme. Værker, der som oftest er lavede af kreative sjæle fra nærområdet, og som i øvrigt sælger langt bedre end “man” først havde antaget. Det var vist en satsning, der blev til en succes.

Jeg skal beklage, at kvinden er blevet ufrivilligt piercet med en cykel i hovedet. Det er en refleksion.

I glas og ramme.

Nå – der er i øvrigt noget at komme efter til begge køn. Og til fællessager. Læsestof, underbenklæder til mænd (vist nok også damer, men af andet mærke) og et par lyskilder til boligen.

Lys over land. Og bord.

Undertøj i flere afskygninger.

Det er tilladt at røre ved tingene, og selvom det måtte lyde lidt fesent, så føler man sig på eller anden vis hjemme i biksen. Da mit besøg desuden involverede en mødeagenda, blev lykken stor – og gjort – da en italiensk nabocafé poppede forbi med to kopper særdeles velsmagende kaffe. Det er muligt, du ikke får samme behandling, men kig efter en italiener lige ved siden af og bestil en kop kaffe hos ham. Jeg sværger, du ikke bliver skuffet.

Lædersager

Løs løs – efter du har betalt.

Er du til natoremme til dit ur, så er man også leveringsdygtig i sådanne – de står i vinduet mod gaden, og du kan røre og føle på sagerne indefra butikken. Måske det var på tide at få piftet liv i det gamle ur eller få skiftet den mørnede rem, inden den knækker?

Strap-on og let smudsige ruder.

Vil du holdes opdateret på biksen, så følg med på Facebook-siden her <–

Artiklen her er placeret i kategorien Living – find flere ligesindede artikler her <–

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk