Home Living Bobbelbox.dk – levende møbler til hjemmet og biksen

Bobbelbox.dk – levende møbler til hjemmet og biksen

by Nicolai Klingenberg

Jeg har haft talrige akvarier som lille – og sågar selv fanget en beboer, der levede fire år i “tanken”. Det hygger og i dag fylder en løsning ikke al verden – og så er det blevet væsentligt smukkere at se på. Vedligeholdelsen er ligeledes minimeret. I dag gør Andreas fra Bobbelbox.dk os klogere på det levende møbel…

Levende liv i hjemmet? Sørme så.

Andreas – du står bag konceptet Bobbelbox.dk, men hvad er det, det går ud på?
– Bobbelbox.dk har specialiceret sig i biOrb designakvarier til moderne boliger og virksomheder. Vi har været igang i et år her til december, og indtil videre går forretningen fint. Vi har især haft stor succes hos private kunder. Nu skal vi også ud til virksomhederne, da akvarierne passer rigtig godt ind i mange virksomheder. Indtil videre har akvarier ude hos blandt andet CorpNordic København, Restaurant Under Kronen, men vi er også at finde i en læges venteværelse og på to plejehjem! Men det er kun begyndelsen…

Hvordan kom du på idéen?
– Det begyndte med, at jeg ville have et akvarie, men ikke ville have et kæmpe monstrum ind i stuen – og så ville jeg ikke bruge timer på vedligeholdelsen. Jeg fandt biOrb akvarierne og så straks mulighederne for private og virksomheder, der nemt kunne få et unikt produkt, der skaber blikfang…

Til de røde…

Og hvad dækker sortimentet over?
– Vi kan tilbyde nogle flotte og anderledes akvarier – og det er vores primære fokus, så det vil jeg mene, vi har rigtig godt styr op. Derudover kan vi give vores kunder en support, som man ikke kan få hos dyrehandleren. Vi har en support side der kan svare på langt de fleste spørgsmål, og skulle der være spørgsmål, der kræver personlig kontakt, kan man maile eller ringe til os døgnet rundt. Det har vi valgt at tilbyde, da hverken private eller virksomheder skal kunne stå med presserende problemer eller spørgsmål uden at kunne få hjælp.

Hvordan er det lige med vedligeholdelsen…?
– Det handler om mere end et godt design og om at se godt ud. Akvarierne har et unikt rensesystem, som gør, at akvarierne kun skal vedligeholdes hver tredje uge for størrelserne 30-45 liter og hver 4 uge for 60 liter. Og så tager det i øvrigt kun omkring 25 minutter at foretage et service. Vi tilbyder alle en serviceaftale, som gør at de ikke skal gøre andet end at nyde deres akvarie. Vi kommer en gang om måneden og vedligeholder akvariet. Serviceaftalen dækker eventuelle uforudsete omkostninger – og vi kommer også og isætter nye fisk i akvariet, hvis der skulle være brug for det.

Er du ikke til det kubistiske? Så snup en cylinder…

Hvad nu hvis man får smag for noget større?
– Ønsker man et stort akvarie, så kan vi også installere et hvidt akvarie på 240 liter. Det bliver bygget specielt op og ligner et saltvandsakvarie – det er dog ferskvand, men det gør, at man sparer man rigtig mange penge i både anskaffelse, indkøb af fisk og vedligeholdelse.

Og hvad med noget mere info?
– Du skal være mere end velkommen til at kontakte os, uanset om du er privatkunde eller en virksomhed – og vi kan nemt hjælpe med at finde en løsning, der passer til hjemmet eller kontoret. Vi kan fanges på e-mailen info@bobbelbox.dk

Nu også med piedestal.

Interesseret i mere om Bobbelbox.dk? Så klik her <–

Glad for skrivelser om ting til hjemmet, så læs mere i Living lige her <–

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk